TFF 3. Lig 1. Grup’ta 27. hafta maçları oynandı. Grupta bulunan Edirnespor, 25 Kasım Stadı’nda konuk ettiği Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü 2-1 ile geçerek play-off iddiasını sürdürdü.

Süper’de 25. hafta tamamlandı Süper’de 25. hafta tamamlandı

Maça istekli başlayan Edirnespor, aradığı golü 14. dakikada İlkay İşler ile buldu. Edirnespor golün ardından kontrollü bir oyun oynarken rakibine fırsat vermedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Edirnespor karşısında oyunda dengeyi bulan Malatya Arguvan Spor Kulübü 52. dakikada skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Malatya Arguvan Spor Kulübü’nün golünü Furkan Yiğit kaydetti. Edirnespor, Yiğit’in golüne 15 dakika sonra İlhan Topatar ile karşılık verdi ve mücadelede 2-1 üstünlüğü ele geçirdi. Maçın kalan dakikalarından gol sesi çıkmayınca Edirnespor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. 

Edirnespor, bu galibiyetin ardından puanını 40’a çıkararak ligde 6. sırada yer aldı ve play-off şansını devam ettirdi. Malatya Arguvan Spor Kulübü ise 10 puanla 14. sırada kaldı. 

Sarı-kırmızılılar gelecek hafta 28. hafta mücadelesinde 14 Nisan Pazar günü ligin dibine demir atan Tarsus İdman Yurdu ile Burhanettin Kocamaz Stadı’nda karşılaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi