Minecraft tiyatro sahnesinde Minecraft tiyatro sahnesinde

Cavit Kartal, yaptığı açıklamada, Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı olarak 2 yıla yakındır Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde sendikal çalışmalar yapmak, üyeleri dinlemek, sendikanın faaliyetlerini anlatmak için çalışmalar yaptığını belirtti. 

Kartal, şunları kaydetti:
“Bize yaratıcımızın emaneti olan hayvanları çok seven biri olarak Namık Kemal Üniversitesi, Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesinin açılışı ve faaliyet içinde olması beni ne kadar memnun etse de yollarının içler acısı, sinir bozucu durumu beni çok derinden üzmektedir. Bu hastanenin açılışında destek olan yetkililere, devlet adamlarımıza, üniversite yönetimine teşekkür etmek ile birlikte yolların yapımında yükümlülük taşıyan yetkililerden, yerel yönetim sorumlularından
ricam bu güzel kurumun yollarının yürek yakan durumunun düzeltilmesi, burada çalışan kardeşlerimizin hem yollar hem de araçlar bakımından ulaşımın güzelleştirilmesidir. Yerel yöneticilerimizden bir an önce burada gözden uzak gönülden ırak muamelesi gördüğü hissine kapılan çalışanlarımızın yol sorunun çözülmesini talep ve rica ediyoruz.
Aksi halde 2 yıldır defalarca geçtiğimiz bu yolu görünce ‘’tozların süpürülüp halının altına atılıyor’ hissine kapılacağız ki bu düşünce hiç hoş bir düşünce değil.” Kartal, en kısa zamanda sorunun çözümünü beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi