Destek bizden kupa sizden Destek bizden kupa sizden

Ulaş Mahallesi’nde semt pazarının da kurulduğu cadde olan Ergene Caddesi’nde kurulan Sevgi Sofralarına 2 bine yakın Ulaşlı konuk oldu.
İftar sofrasına katılarak orucunu Ulaş Mahallesi sakinleri ile açan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şu ifadeleri kullandı:
“Sevgi soframızda bu akşam Ulaş Mahallemizde komşularımızla bir araya geldik. Ramazan ayının bereketini paylaştığımız sevgi soframızda birlikte oruç açtığımız tüm hemşehrilerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, ettiğimiz duaları yüce dergahında kabul ve makbul eylesin inşallah.”
İftar programının ardından Ulaş Mahallesi’ndeki kahvehaneleri de tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Yüksel, “Ulaş Mahallemizde düzenlediğimiz ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı Sevgi Sofrası iftar programımızın ardından Ulaş Mahallemizdeki kıraathanelerde komşularımızı ziyaret ettik. Bizlerden desteğini eksik etmeyen mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi