Elektriğini güneş panellerinden karşılıyor Elektriğini güneş panellerinden karşılıyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ilık, Bulgaristan’ın Burgaz Şehri’nde Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov’ın başkanlığında, Bulgaristan Ulaştırma ve
Haberleşme Bakan Yardımcısı Anna Natova, Ulaştırma Türleri’nin Stratejik Gelişimi Dairesi Baş Uzmanı Milen Minçev, Yol Altyapısı Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Yordan Vılçev, Yatırım Tasarımı ve Kamulaştırma İşlemleri Müdürü Müh. Plamena Paseva, Dışişleri Bakanlığı Baş Uzmanı Blagoy Petrov, Burgaz İl Gümrük Müdür Yardımcısı Krasimir Fuçedjiev, Malko Tırnovo Sınır Kapısı Gümrük Şefi Hristo İlev ve yetkililerin katılımı ile düzenlenen “Dereköy ve Malko Tırnovo Sınır Kapılarının Karşılıklı Modernizasyon Proje Toplantısı”na katıldı.
Toplantının ardından toplantıya başkanlık eden Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov’a, Kırklareli’nin Coğrafi İşaretli Ürünleri’nden oluşan paketi takdim etti. Sınır kapılarının karşılıklı modernizasyonu için göstermiş olduğu olağanüstü çabasından dolayı tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi