“19 Mayıs Türk halkının şahlanış günüdür” “19 Mayıs Türk halkının şahlanış günüdür”

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kapaklı OSB Bölge Müdürlüğünde düzenlenen, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı'na katıldı.
Ardından sanayiciler ile istişarelerde bulunularak, mevcut durum, karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri hakkında bir süre görüşüldü.
Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Saray Kaymakamı Refik Ersoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Kapaklı OSB Müteşebbis Heyeti ve sanayiciler katıldı.

Vali Soytürk, Mer-Ger ayakkabı firmasında düzenlenen Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na da katıldı.
Ardından sanayiciler ile istişarelerde bulunularak, mevcut durum, karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri hakkında bir süre görüştü.
Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcıları Kaan Peker, Asalet Karabulut,  Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Alçal, Mer-Ger Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özdemir,  Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti ve sanayiciler katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi