Kumbağ Oteli öğrencilere yurt olacak Kumbağ Oteli öğrencilere yurt olacak

Yolların güvenli ve konforlu bir hale getirilmesi hedefiyle gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bir ayda toplamda 98 bin 85 metrekare asfalt, 23 bin 210 metrekare kilit taş döşeme çalışması yapıldı, toplam 96 bin 99 metrekare alanda sathi kaplama olmak üzere toplamda 217 bin 394 metrekare yol çalışması gerçekleştirildi.
Süleymanpaşa Belediyesi, Nisan ayından bu yana başlattığı ve ara vermeden sürdürdüğü yol çalışmalarıyla şehrin çehresini değiştiriyor. 
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde yol yapım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız, Süleymanpaşa’nın her köşesinde vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkanlarına kavuşmasını sağlamak. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm ekiplere ve personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
YOLLAR YENİLENİYOR
Eylül ayı boyunca yapılan asfalt serim çalışmaları kapsamında tam 93 bin 877 metrekare asfalt döşenerek önemli bir yol yenileme hamlesi gerçekleştirildi. Buna ek olarak 4 bin 208 metrekare alanda asfalt yama çalışmaları yapıldı. İlçe genelinde farklı mahallelerde sürdürülen bu çalışmalarla yolların güvenli ve konforlu bir hale getirilmesi hedeflendi. Böylece bir ayda toplamda 98 bin 85 metrekare asfalt ile önemli bir başarı yakalanmış oldu.
22 BİN METRE KARE KİLİT TAŞ DÖŞENDİ
Ayrıca, 17 merkez mahalle ve 4 kırsal mahalle olmak üzere 21 mahalleye yayılan kilit taş çalışmaları ile de toplam 23 bin 210 metrekare kilit taş döşeme çalışması yapıldı. Bu kapsamda, merkez mahallelerde 22 bin 589 metrekare, kırsal mahallelerde ise 621 metrekare kilit taş döşendi.
96 BİN METRE KARE SATHİ KAPLAMA UYGULANDI
Süleymanpaşa’nın büyüme ve gelişme sürecinde önemli bir adım olan sathi kaplama çalışmaları ise Bahçelievler Mahallesi’nde yoğunlaştı. Yeni açılan yollar üzerinde gerçekleştirilen bu çalışmalarla toplam 96 bin 99 metrekare alanda sathi kaplama uygulandı.
YOL ÇALIŞMASI 217 BİN 394 METREKAREYİ BULDU
Nisan ayından beri süren ve Eylül ayında ağırlık kazanan yol hamlesi kapsamındaki çalışmalarla toplam olarak 217 bin 394 metrekare yol çalışması gerçekleştirilmiş oldu.

Kaynak: Haber Merkezi