Tekirdağ’dan 10 sporcu Milli Takım’a seçildi Tekirdağ’dan 10 sporcu Milli Takım’a seçildi

5-8 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlar kapsamında uyuşturucu maddeler ve bundan elde edilen paralar ele geçirildi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Süleymanpaşa, Çerkezköy, Çorlu ilçelerinde  3 ayrı ikamet ve 11 şahıs üzerinde yapılan aramalarında; 207.8 gram sentetik kannobinoid, 6 parça halinde 13 Gram gelen eroin, 19 fişek halinde 3,2 Gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza hap, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3440 TL para ele geçirildiği bilgisi paylaşıldı.
Konuyla ilgili 8 şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak Suçundan işlem yapıldı, 3 şahıs Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Suçundan gözaltına alındı ve haklarında gerekli işlemler başlatıldı.
Ayrıca Yakalanan 1 şahsın hırsızlık suçundan, 1 şahsın ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden 5 yıl aranma kaydı olduğu tespit edildi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi