AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Eylül ayında gerçekleştireceği kongreler öncesinde ilçe başkanlıklarında değişime gidiyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul İl Başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından 4 ilçe başkanı istifa ederek görevden affını talep etmişti.

İstifa eden ilçe başkanlıkları için AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Muratlı, Süleymanpaşa, Şarköy ve Çorlu’da temayül yoklaması gerçekleştirerek Cuma günü ilçe başkanlıklarının atamasını gerçekleştirecek.

SÜLEYMANPAŞA’DA 3 İSİM ÖN PLANDA

Sokak hayvanlarının durumu masaya yatırıldı Sokak hayvanlarının durumu masaya yatırıldı

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında gerçekleştirilecek temayül sonrası İlçe Başkanlığı ataması yapılacak. Edinilen bilgilere göre, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı için 3 ismin ön plana çıktığı öğrenildi. AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı için öne çıkan isimler ise şu şekilde oldu. İl Başkan Yardımcısı Nusret Mandacı, Sebahattin Tiryakioğlu ve İrfan Balcı oldu.

ÇORLU’DA KERİM ATALAY SESLERİ

Çorlu’da üyeler tarafından yapılan temayülde AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığına ismi geçen en güçlü isim bir dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Av. Kerim Atalay olduğu öğrenildi.

MURATLI’DA İKİ İSİM TEMAYÜLDE GÜÇLÜ

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan’ın istifa etmesinin ardından, Muratlı AK Parti’de hareketli saatler yaşanıyor. Alınan bilgilere göre Muratlı’da Ethem Gümüş ve mevcut kadın kolları başkanı Çiler Korkmaz’ın temayülden isimlerinin çıkması bekleniyor.

Temayül yoklamalarını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanlığında Cuma günü ilçe başkanlıklarının atamasının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Abdullah Yalçın