Önümüzdeki sezon başarılı olmayı hedefleyen Akçeşmespor 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlılar iç transferde bir oyuncu ile sözleşme yenilerken, dış transferde savunma ve orta saha hattına 2 takviye yaptı.    

Akçeşmespor, geçtiğimiz sezon Namık Kemalspor’da forma giyen savunma oyuncusu Yusuf Kerem Özkan’ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Geçtiğimiz sezon Namık Kemalspor forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kerem Özkan ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Yine Namık Kemalspor’dan transfer yapan yeşil beyazlı ekip 19 yaşındaki stoper oyuncusu Okan Çelik ile sözleşme imzaladı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Geçtiğimiz sezon Namık Kemalspor forması giyen defans oyuncusu Okan Çelik ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.

Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor

Akçeşmespor geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla göz dolduran 17 yaşındaki genç hücum oyuncusu Kaan Güralp ile yola devam dedi. Güralp yuvada kalırken yapılan açıklamada; ‘‘İç transferde, geçtiğimiz sezon formamızı terleten Kaan Güralp ile sözleşme yeniledik. Kendisine tekrardan hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

DAHA ÖNCE DE 7 TRANSFER AÇIKLAMIŞTI
Akçeşmespor daha önce iç transferde Ömürcan Karabacak ile sözleşme yenilerken, dış transferde Misinlispor’dan hücum oyuncusu Taner Tiryaki ve Tekirdağspor’dan savunma oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzalamıştı.
Yeşil beyazlılar aynı zamanda geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de mücadele eden 100. Yılspor’da forma giyen savunma oyuncusu Cenk Mozakoğlu’nu kadrosuna katmıştı. İç transferde de imzaları attıran yeşil beyazlı ekip 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Göktuğ Güngör, genç savunma oyuncusu Erdeniz Esgin ve 17 yaşındaki genç file bekçisi Emir Yorulmaz ile de sözleşme yenilemişti.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de mücadele eden Akçeşmespor 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’ye davet edilmişti

Kaynak: İlkay Danacılar