Tekirdağ Gençlik Gücü hücuma takviye yaptı Tekirdağ Gençlik Gücü hücuma takviye yaptı

Gelecek sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Akçeşmespor transferde gaza bastı. Akçeşmespor öncelikle iç transferde Ömürcan Karabacak ile sözleşme yenilerken, dış transferde Misinlispor’dan hücum oyuncusu Taner Tiryaki ve Tekirdağspor’dan savunma oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzaladı.

Akçeşmespor yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirmeye başladı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘İç transferde, geçtiğimiz sezon formamızı terleten 25 yaşındaki hücum oyuncusu Ömürcan Karabacak ile sözleşme yeniledik. Kendisine tekrardan hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Dış transferde de hamleler yapmaya başlayan Akçeşmespor 18 yaşındaki genç savunmacı Rıza Bulut ile anlaştı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Geçtiğimiz sezon Tekirdağspor forması giyen defans oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.

Akçeşmespor hücum hattına tecrübeli bir oyuncu kadrosuna kattı. Yeşil beyazlılar Taner Tiryaki ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Geçtiğimiz sezon Misinlispor forması giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Taner Tiryaki ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İlkay Danacılar