Akçeşmespor Karadeniz 1 Nolu Saha’da idmanlarını sürdürüyor. Yeşil beyazlılar yeni sezona yeni oyuncularının katılımı ile bomba gibi hazırlanıyor. Oyuncuların antrenmanda oldukça istekli oldukları görüldü.

Çorluspor 1947 ilk galibiyetini aldı: 2-0 Çorluspor 1947 ilk galibiyetini aldı: 2-0

14 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
Yeşil Beyazlılar yeni sezon öncesi 14 oyuncu ile anlaşmaya varmıştı.
Akçeşmespor daha önce iç transferde Ömürcan Karabacak ile sözleşme yenilerken, dış transferde Misinlispor’dan hücum oyuncusu Taner Tiryaki ve Tekirdağspor’dan savunma oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzalamıştı.
Yeşil beyazlılar aynı zamanda geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de mücadele eden 100. Yılspor’da forma giyen savunma oyuncusu Cenk Mozakoğlu’nu kadrosuna katmıştı. İç transferde de imzaları attıran yeşil beyazlı ekip 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Göktuğ Güngör, genç savunma oyuncusu Erdeniz Esgin ve 17 yaşındaki genç file bekçisi Emir Yorulmaz ile de sözleşme yenilemişti.
Akçeşmespor Namık Kemalspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Yusuf Kerem Özkan ve savunma oyuncusu Okan Çelik ile anlaşmaya varmıştı.
Yeşil beyazlılar yine iç transferde geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren 17 yaşındaki genç hücum oyuncusu Kaan Güralp ile yola devam demişti. 
Yeşil beyazlılar ayrıca Tekirdağspor forması giyen kaleci Yiğit Çaylak ve Büyük Çınarlıspor forması giyen forvet oyuncusu Fikrican Emanet ile sözleşme imzalamıştı
Akçeşmespor geçen sezon forma giyen Baran Acar ile sözleşme imzalamıştı.
Yeşil beyazlılar Muhammet Yusuf Eren ile anlaşmaya varmıştı.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de yer alan Akçeşmespor, 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek.

Kaynak: İlkay Danacılar