Önümüzdeki sezon başarılı olmayı hedefleyen Akçeşmespor 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlılar iç transferde 3 oyuncu ile sözleşme yenilerken, dış transferde savunma hattına takviye yaptı.    

Akçeşmespor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de mücadele eden 100. Yılspor’da forma giyen savunma oyuncusu Cenk Mozakoğlu’nu kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Geçtiğimiz sezon 100.Yılspor  forması giyen defans oyuncusu Cenk Mozakoğlu ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

İç transferde de imzaları attıran yeşil beyazlı ekip 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Göktuğ Güngör ile sözleşme uzattı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘İç transferde, geçtiğimiz sezon formamızı terleten Göktuğ Güngör ile sözleşme yeniledik. Kendisine tekrardan hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.

Akçeşmespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü Akçeşmespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Akçeşmespor genç savunma oyuncusu Erdeniz Esgin ile yola devam dedi. Esgin yuvada kalırken yapılan açıklamada; ‘‘İç transferde, geçtiğimiz sezon formamızı terleten Erdeniz Esgin ile sözleşme yeniledik. Kendisine tekrardan hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Yeşil beyazlılar yine 17 yaşındaki genç file bekçisi Emir Yorulmaz ile de sözleşme yeniledi. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede; ‘‘İç transferde, geçtiğimiz sezon formamızı terleten Emir Yorulmaz ile sözleşme yeniledik. Kendisine tekrardan hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.

Trakyagazetesi Akçeşmespor’da Imzalar Devam Ediyor2

DAHA ÖNCE DE 3 TRANSFER AÇIKLAMIŞTI
Akçeşmespor daha önce iç transferde Ömürcan Karabacak ile sözleşme yenilerken, dış transferde Misinlispor’dan hücum oyuncusu Taner Tiryaki ve Tekirdağspor’dan savunma oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de mücadele eden Akçeşmespor 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’ye davet edilmişti

Kaynak: İlkay Danacılar