Bu sezon kurduğu kadro ile 3. Lig’de şampiyonluk için mücadele edecek Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş taraftarları destek olmaya çağırdı.

Gelecek sezon için kadrosunu sil baştan yenileyen ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan 3. Lig temsilcisi Çorluspor 1947 taraftarlardan destek bekliyor.

‘‘ŞAMPİYONLUĞA SİZDE VAR MISINIZ?’’
Başkan Gümüş yaptığı açıklamada;‘‘ Sevgili taraftarlarımız. Bu sezon iddialı bir kadro kurduk. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Bugüne kadar sizlerle beraber 2 şampiyonluk yaşadık. Bundan sonra üçüncü şampiyonlukta sizde var mısınız? Bende varım diyen taraftarlarımızı kombine bilet almaya davet ediyorum.’’ ifadelerini kullandı. 
Kombine fiyatlarında Kapalı Tribün 1500 TL olarak açıklanırken, Açık Tribün 2500 TL olduğu ifade edildi. VİP Sarı ve VİP Kırmızı bölümünün 20 000 TL olduğu açıklanırken, VİP Protokol’ün 50 000 TL olduğu ifade edildi.
Takıma destek olmak isteyen taraftarlar kombine satışları için mobilet.com adresini ziyaret edebilecek.  

İDMANLAR SÜRÜYOR

Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı

Çorluspor 1947 Kulübü, 2024-2025 sezonu hazırlıkları için kampını günde çift idmanla sürdürüyor. Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle göz dolduran sarı kırmızılılar kondisyon depolamaya devam ediyor.

Kaynak: İlkay Danacılar