Tekirdağ U14 Ligi’nde ilk hafta programı açıklandı Tekirdağ U14 Ligi’nde ilk hafta programı açıklandı

2024-2025 futbol sezonu TFF 3. Lig ilk hafta maçları başlıyor. TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 ilk hafta maçında 7 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Bayburt ÖİS ile karşılaşacak. Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.30’da start alacak.

22 OYUNCU İLE ANLAŞMAYA VARILDI
TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan ve daha önce 22 transfer açıklayan Çorluspor 1947 ilk olarak iç transferde başarılı savunmacılar Hüseyin Ayan ile 2 yıllık, Fırat Güneş ile de 1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna takviye olarak 2 sezon önce formasını giyen ve geçtimiz sezon 3. Lig’de Sebat Gençlikspor forması terleten kanat oyuncusu Volkan Uluğ ile anlaşmıştı. Sarı- kırmızılılar ayrıca 2. Lig’de mücadele eden 24 Erzincanspor forması giyen 10 numara Bahadır Taşdelen ile anlaşmaya varmıştı. 2 transfer daha yapan Çorluspor 1947 yönetimi TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor forması giyen sol bek oyuncusu Muharrem Doğan ve TFF 3. Lig ekiplerinden Aliağaspor’da forma giyen ön libero Yasin Tosun ile anlaşmıştı. Son olarak iç transferde  kaleci Emre Şanal ile 1 yıl daha sözleşme imzalayan sarı- kırmızılı ekip dış transferde ise Feriköyspor forması giyen orta saha oyuncusu Berke Avaz ile sözleşme imzalamıştı.Geçtiğimiz gün ise Bursaspor’dan 2 oyuncu ile anlaşan Çorluspor 1947 orta saha oyuncusu Onur Kaan Koç ve Bursaspor’dan kanat oyuncusu Eren Karaman ile sözleşme imzalamıştı. 
Çorluspor 1947 ayın zamanda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Rizespor forması giyen, TFF 3. Lig ekiplerinden Muşspor forması ile play-off finali oynama başarısı gösteren 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Mahsun Çapkan ile anlaşmaya varmıştı. Sarı kırmızılılar ayrıca TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaaspor forması giyen ve şampiyonluk yaşayan başarılı kanat oyuncusu Alperen Doğan ile anlaşmaya varmıştı.
Çorluspor 1947 Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen , TFF 3. Ekiplerinden Muş spor forması ile play-off finali oynama başarısı gösteren 23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Taha Tunç ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştı.
Sarı kırmızılılar Kırklarelispor forması giyen başarılı defans oyuncusu Erdinç Pekgöz ile anlaşmaya varmıştı.Çorluspor 1947 ayrıca Süper lig ekiplerinden Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalayan ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer SK forması giyen Caner Doğan ile sözleşme imzalamıştı.
Çorluspor 1947, son olarak yıllarca Süper Lig tecrübesi olan Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen tecrübeli kaleci Cenk Gönen’i kadrosuna katmıştı. 
Golcü transferini de açıklayan Çorluspor 1947 2. Ligde iki sezon üst üste gol krallığı yaşamış Sinan Kurumuş transferini duyurmuştu. 
Çorluspor 1947 takımı Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalayan, geçtiğimiz sezon kiralık olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Beyoğlu Y.Çarşı forması giyen 2005 doğumlu başarılı orta saha oyuncusu Emirhan Kayar ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştı.
Çorluspor 1947, TFF 3.Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor forması giyen başarılı defans oyuncusu Mehmet Albayrak ile anlaşmaya varmıştı. Sarı Kırmızılılar ayrıca TFF 3.Lig ekiplerinden Amasyaspor FK spor forması giyen Okan Erdik ile sözleşme imzalamıştı. 
Çorluspor 1947 TFF 2. Lig ekiplerinden Yeni Mersin İY forması giyen Erdem Beytaş ile anlaşmaya varmıştı.

İÇ SAHA MAÇLARINA ERGENE VELİMEŞE’NİN SAHASINDA BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz sezon maçlarını General Basri Saran Stadı’nda oynayan Çorluspor 1947, sahanın bakımı dolayısıyla iç sahada oynayacağı maçları Ergene Velimeşespor’un sahasında oynayacak. General Basri Saran Stadı’nda yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Çorluspor 1947 takımı evine geri dönecek.

FİKSTÜR BELLİ OLDU

Ligin ilk haftasında Bayburt ÖİS’ye konuk olacak olan Çorluspor 1947, 2. haftada Yozgat Bl Bozok’u ağırlayacak. Ligin 3. haftasında 1923 M.K. Paşa ile karşılacaşak olan sarı kırmızılılar, 4. haftada Ayvalıkgücü Belediye’yi konuk edecek. 5. haftada Küçükçekmece Sinopspor ile deplasmanda oynayacak olan Çorluspor 1947, 6. haftada Efeler 09’u ağırlayacak. 7. hafta mücadelesinde 1922 Konyaspor’a konuk olacak olan sarı kırmızılılar, 8. haftada Viranşehir Bld.'yi konuk edecek. Ligde 9. haftada Pazarspor’a konuk olacak olan Çorluspor 1947, 10. hafta mücadelesinde Aliağa FAŞ’ı ağırlayacak. 11. haftada Çankaya FK deplasmanına gidecek olan Çorluspor 1947, 12. haftada Alanya Kestel’i konuk edecek. Ligin 13. haftasında sahasında Karabük İdman Yurdu’nu ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, 14. haftada 52 Orduspor FK’ya konuk olacak. İlk yarının son haftasında 15. haftada Çorluspor 1947 evinde Osmaniyespor FK’yı konuk edecek ve ligin ilk yarısını tamamlayacak.
Toplam 16 takımın yer aldığı TFF 3. Lig 3. Grubu ilk sırada tamamlayan takım direk üst lige çıkarken, 2,3,4,5,6 sıradaki takımlar play-off oynayacak. Grubun son 3 sırası ise alt lige düşecek.

Kaynak: İlkay Danacılar