Çorluspor 1947 yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. İlk olarak iç transferde başarılı savunmacılar Hüseyin Ayan ile 2 yıllık, Fırat Güneş ile de 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna takviye olarak 2 sezon önce formasını giyen ve geçtimiz sezon 3. Lig’de Sebat Gençlikspor forması terleten kanat oyuncusu Volkan Uluğ ile anlaştı.

3 YENİ İMZA
Kulüpten yapılan açıklamada:‘‘Defans oyuncumuz Fırat Güneş ile 1 yıl daha yola devam kararı aldık. Ayrıca iç transferde 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında başarılı defans oyuncumuz Hüseyin Ayan ile sözleşme uzattık. Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında 2022-23 sezonunda formamızı giyen geçtiğimiz sezon 3.lig ekiplerinden Sebat Gençlikspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu Volkan Uluğ ile anlaşmaya vardı. Yuvana Hoş Geldin Volkan Uluğ.’’

Tekirdağ U17 Ligi’nde 6. hafta programı belli oldu Tekirdağ U17 Ligi’nde 6. hafta programı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ertuğrul Yiğit ile yollarını ayıran Çorlu temsilcisi yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İlkay Danacılar