Şarköy’de “Cumhuriyet ve Atatürk İçin Fırçanı Al Gel” etkinliği düzenlendi. Kent Konseyi ve Şarköy Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlik, Kültür ve Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.

"Cumhuriyet ve Atatürk için" fırçaları alıp geldiler "Cumhuriyet ve Atatürk için" fırçaları alıp geldiler

Cumhuriyet ve Atatürk konulu yarışmada ilkokul 3. ve 4. sınıf, ortaokul ve lise öğrencileri hünerlerini sergiledi. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı Alpay Var, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Taner, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
Yarışmaya katılan tüm öğrencilere sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Birol Taner tarafından takdim edildi. Cumhuriyet ve sanatla buluşan yarışmanın kazananlarına bisiklet, şövale, boya takımı gibi çeşitli hediyelerin verileceği ifade edildi.
Belediye Başkanı Alpay Var, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, Kent Konseyi işbirliği ile düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımızın Cumhuriyet ve Atatürk temalı çalışmalarını inceledik.
Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerine ve mirasına olan bağlılığımızı gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi