TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Edirnespor, altyapıdan Efe Yüceer, Furkan Kara, Toprak Kuday, Yusuf Talha Yılmaz, Tasin Can, Eren Mutluer, Mert Aydın, İbrahim Gümüş ve Hüseyin Aslan’ı A takım kadrosuna dahil etti.

Hakan Pehlivan yuvaya döndü Hakan Pehlivan yuvaya döndü

Edirnespor’da, 2024-2025 sezonu başlamadan mali kriz baş göstermişti. Maaşlarını alamayan futbolcular, yönetimle görüşerek tesisleri terk etme kararı almıştı. Son olarak da teknik direktör Kadir Kar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Kar yaptığı paylaşımda; ‘‘Sezon başı anlaşmış olduğum Edirnespor camiası ile fikir ve hedeflerimizin uyuşmaması nedeniyle ayrılık kararı aldım. Ben ve ekibim geçirdiğimiz bu sıkıntılı süreçte çok sabır göstererek profesyonelce çalışmaya gayret ettik. Sayın başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Edirnespor camiasına yeni sezonda başarılar dilerim. Edirnespor’un asıl sahipleri olan taraftarlarda haklarını helal etsinler.’’ ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Kadir Kar’ın görevden ayrılmasıyla teknik direktörsüz kalan sarı kırmızılılar yeni antrenör konusunu da çözmeye çalışıyor.

Kaynak: Haber Merkezi