Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, ilk olarak  İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün G.O.P Mah. 1445 Ada 13 parsel ile çevresindeki ‘Tescil Dışı Alana’ ilişkin uygulama imar planı değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na görüşü doğrultusunda yapılan itiraz oy birliği ile reddedildi. 

EK BÜTÇE OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Belediye Meclis gündeminin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2024 yılı için 490 milyon TL’lik ek bütçe yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi.
Oturumun üçüncü maddesinde yer alan ve bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün 22.08.2024 gün ve 96651 sayılı Çerkezköy Belediyesi 2025 - 2029 Stratejik Plan hakkındaki yazısı görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. 

24 AY SÜRE İLE ARAÇ KİRALAMASI YAPILACAK

Halk Akademisinde ders başı Halk Akademisinde ders başı

Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun yedinci gündem maddesinde yer alan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün, Belediyenin tüm hizmetlerinde ihale ile 24 ay süre ile iş makinası kiralama işi için ihaleye çıkılması hakkındaki talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi.

Kaynak: Haber Merkezi