Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Evrensekiz Evrenspor, Keşanspor forması giyen 2 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Evrensekiz Evrenspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Evrensekiz Evrenspor 2 oyuncu ile anlaşmaya vardı.
 
Siyah beyazlılar son olarak Keşanspor forması giyen orta saha oyuncusu Semih Kahraman ve genç savunmacı Kerem Erkol ile sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezon Keşanspor forması giyen deneyimli orta saha oyuncularından Semih Kahraman ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz. Ailemize Hoş Geldin Semih Kahraman.’’ denildi. Kahraman kariyerinde 3. Lig’de 307 maçta forma giyerken, 2. Lig’de 72 ve BAL’da 25 maç oynamam başarısı gösterdi. Deneyimli oyuncunun Türkiye Kupası’nda da 17 maçı bulunuyor.
Evrensekiz Evrenspor’un Keşanspor’dan bir diğer transferi Kerem Erkol oldu. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezon Keşanspor forması giyen kariyerinde çok sayıda BAL ligi maçı bulunan 2001 doğumlu genç savunmacı Kerem Erkol ile anlaşmış bulunmaktadır.Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz. Ailemize Hoşgeldin Kerem Erkol.’’ ifadeleri kullanıldı.

Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor

DAHA ÖNCE DE 15 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Daha önce Evrensekiz Evrenspor tarihinin ilk Süper Amatör Lig şampiyonluğunu yaşatan teknik ekip ile anlaşmaya varan yönetim kurulu Teknik direktör Abdullah Çelik, Yardımcı Antrenör Akın Körpe ve Masör Özcan Körpe ile sözleşme yenilemişti.
Yönetim ilk olarak takım kaptanı Oğuzhan Karadağ ile anlaşmıştı. Dış transferde ise ilk olarak geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile sözleşme imzalanmıştı. 
Bir diğer anlaşılan oyuncu ise BAL Ligi tecrübesi bulunan ve geçtiğimiz sezon Vizepor forması giyen deneyimli stoper Erce Bertuğ Duman ile anlaşmaya varılmıştı. 
Evrensekiz Evrenspor hücum oyuncusu Biray Yörük ile de sözleşme imzalamıştı. Siyah beyazlılar tecrübeli kaleci Murat Ayaz’ı da kadrosuna kattığını açıklamıştı. Dış transferde savunmaya da takviye yapan Evrensekiz Evrenspor son olarak Vizespor’da oynayan Kutay Demir ile anlaşmaya varmıştı. 
İç transferde de 2 isimle anlaşmaya varan siyah beyazlılar 10 numara oyuncusu Halil Bayın ile genç oyuncu Sualp Muammer Kıratlı ile sözleşme yenilemişti.
Daha sonra siyah beyazlılar iç transferde sol kanat oyuncusu Kutay Kaya ile anlaşmaya varmıştı. Yine iç transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde oynamasına rağmen 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 2005 doğumlu genç sol bek  Taha Yasin Yakmacı ile sözleşme yenileyen siyah beyazlılar dış transferde de Kaynarca Gençlikspor’dan Gökhan Efe, Muhammed Ahmet Yavuz ve Ahmet Can Ön ile anlaşmaya varmıştı. 
Bir başka transfer ise Uzunköprüspor’da forma giyen 2005 doğumlu genç orta saha oyuncusu Samet Çetin ile sözleşme imzalayan siyah beyazlı ekip A.Güvenspor forması giyen eski futbolcusu deneyimli sol bek Timurhan Atlılar ile anlaşmaya varmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi