Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, yerel seçimlerin ardından Milliyetçi Hareket Partisine vatandaşların üye olmak için teveccüh gösterdiğini belirtti.  5 ay gibi kısa süre içerisinde üye sayısında bin kişilik artış yaşandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin; ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununda karşılığını almaya başladık. 5 ay gibi kısa bir sürede partimize üye olmak isteyen 1000 kişiyi partimize kazandırdık. Saha çalışmalarımız sürekli devam ediyor. 11 ilçemizde aktif bir şekilde esnafımızla, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Okulda “Dünya Gıda Günü” etkinliği Okulda “Dünya Gıda Günü” etkinliği

EYLÜL AYINDA YENİ İL BAŞKANLIĞI BİNASI AÇILACAK

Göreve geldiği günden bu yana aktif bir çalışma sergileyen MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin; ‘’ Mevcut il binamız biraz eski kalmıştı, onunla ilgili çalışma başlatarak daha modern ve Milliyetçi Hareket Partimize yakışır bir il binası hazırlığımız var. Hürriyet Mahallesi Erol Erdoğan Caddesi üzerinde binamız hazırlanıyor. Eylül ayında Allahın izniyle, Genel Merkezimizden Genel Başkan Yardımcılarımızında katılacağı görkemli bir açılış yaparak partimizi daha aktif daha görünür bir hale getireceğiz.’’ Dedi.

YEREL YÖNETİMLERİ İZLİYORUZ

Yerel yönetimlere muhalefet etmek için henüz erken olduğunu belirten MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin; ‘’ Malum yerel seçimlerin üzerinden 6 ay gibi bir süre geçti. Yerel yönetimlere şu anda muhalefet etmeyi doğru bulmuyoruz henüz sayın başkanlar yapacakları işlerin hazırlıklarını yapıyorlar. Ama biz izlemeye devam ediyoruz, şu ana kadar neler yaptıklarını inceliyoruz. Verdikleri sözleri, vaatleri gerçekleştiremeyeceklerini biliyoruz. Yerel yönetimler ile ilgili tüm çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz en kısa zamanda tüm ilçe başkanlarımızla birlikte Tekirdağ’da vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Abdullah Yalçın