İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, partisinin bir kafede düzenlenen, yeni Süleymanpaşa İlçe Başkanı Metin Gazioğlu ve  yönetiminin tanıtıldığı toplantıya katıldı. 
Metiner, burada yaptığı konuşmada, 
1 Eylül’den sonra partisinin her yerde daha çok görüneceğini söyledi. 

“Atatürk ve Sanat” resim sergisi” açıldı “Atatürk ve Sanat” resim sergisi” açıldı

İYİ Parti ile ilgili “Üye azalması var, çalışılmıyor, teşkilatlar kapalı” gibi söylemler olduğunu, bunu asla kabul etmediğini belirten Metiner, “Neden etmiyorum. İşte Süleymanpaşa ile ilgili sosyal medyada ‘atanmadı, ne zaman atanacak, şöyle oldu, böyle oldu’ gibi söylemler var. Ama hep beraber Sayın İlçe Başkanımla oturduk, konuştuk, görevi devraldı, sağ olsun. Yönetimini kurdu. Gerekli çalışmaları yapmaya başladı” dedi. 
Yakın zamanda Çorlu’da da atama gerçekleştireceklerini aktaran Metiner, “Eylül ayı itibarıyla partimizin kuruluş yıl dönümü ve takip eden günlerde gerekli çalışmaların ve işlemlerin yapılacağını hep beraber göreceğiz” diye konuştu. 

“ALDIĞINIZ OYU KENDİ OYUNUZ ZANNETTİNİZ”
Metiner, geçen yerel seçimlere ilişkin CHP’yi kastederek, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Gelinen noktada, yerel seçimlerde alınan oyla ilgili maalesef o veya bu nedenle İYİ Parti seçmeninin tercih ettiği parti, kendine bir pozisyon aldı, kendini bir yere koydu. Sanki bu oylar kendi oyuymuş gibi. Aslına bakarsanız kendi yöneticileri dahi, böyle bir oy alacaklarını beklemediklerini her yerde söylediler. İYİ Parti seçmeni çok bilinçli seçmendir. Kendine göre kriterleri var. Sıradan oy kullanmaz. Biz parti olarak Tekirdağ’da eksik kalmışızdır, bunu kabul ederim. Ancak kabul edemediğim nokta şu, çeşitli hassasiyetlerle aldığınız oyu, kendi oyunuz zannedip İYİ Partilileri de kendi partiliniz, kendi seçmeniniz gibi değerlendirip, onlarla ilgili çeşitli tasarruflarda bulunmak, farklı farklı tekliflerle gitmek, konuşmalar yapmak… Bunların hepsi bizim kulağımıza geliyor. Hepsini değerlendiriyoruz.”

“SOKAKLARDA GEZDİRMEYİZ”
Metiner, nezaketli bir parti olduklarının altını çizerek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Nezaketimizi bozmuyoruz. Bu saate kadar bozmadık, bundan sonra da bozmaya niyetimiz yok. Ancak şunu bilmelerini isterim ki evet biz nezaketliyiz ama yeri geldiği zaman da gereğini yapmasını biliriz. Nerden biliriz. Bizim geçmişimize baksınlar, biz kurulurken neler çektik, neler yaşadık, kimlerle savaştık. Hiç merak etmesinler biz kendi partilimizi, İYİ Partiliyi hiç kimseye ezdirmeyiz, hakir gördürmeyiz, buna cesaret edeni biz bu sokaklarda gezdirmeyiz. Bu kadar net söylüyorum. Biz gerekeni yaparız. 1 Eylül’den itibaren de herkes bunu görecek.”

Kaynak: Gökmen Yüce