Kapaklı Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor Kapaklı Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ziyaret ettiği hemşehri derneklerinin üyeleriyle bir araya geldi. Çetin, Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün ile ilk olarak Trakya Küçükyaylalılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Selami Tetik ve yönetimi tarafından karşılanan Çetin, dernek üyeleriyle sohbet etti.
Ardından Uzunköprü Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Çetin, dernekte bulunan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret Mustafa Çetin, Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek ve üyeleriyle bir araya geldi.
Dernek ziyaretleri kapsamında son olarak Samsun Alaçamlılar Derneği’ni ziyaret eden Çetin, şu ifadeleri kullandı:
“Ülkemizin farklı illerinden ilçemize gelmiş, buraya hem ekonomik hem de kültürel katkı sunan hemşehri derneklerini çok önemsiyor ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu program kapsamında da 4 derneğimizi ziyaret ettik, hep birlikte kardeşçe yaşadığımız Kapaklımızın değerleriyle bir araya geldik. Dün olduğu gibi, bugün de istişarelerle yol yürümeye, hemşehrimizle fikir alışverişi yaparak Kapaklımız için çalışmaya devam ediyoruz. Misafirperverlikleri için derneklerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi