Yüzmeye başladıktan sonra hastalığının ilerlemesi yavaşladı Yüzmeye başladıktan sonra hastalığının ilerlemesi yavaşladı

Ozan Varan, yaptığı yazılı açıklamada, Süleymanpaşa’nın yaşayan tek alanı olarak bilinen Hasan Ali Yücel Meydanı’ndaki kafelerin bir bölümünün kapatılarak, yerine kent lokantası yapılacağı yönünde bilgiler geldiğini belirtti. 

CANDAN YÜCEER’E SESLENDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ve ekibine seslenen Varan, ”Süleymanpaşa’nın en büyük sorunu sosyal hayatın yetersizliğidir. Kısa sürede şehrimizin buluşma noktası haline gelen Hasan Ali Yücel Meydanı’ndaki işletmelerin kapatılarak, kent lokantasına dönüştürülme kararı çok büyük bir hatadır. Hem konum olarak, hem Süleymanpaşa’nın sosyal yaşamı anlamında bu karardan dönülmesi gerektiğinin altını çiziyoruz.”

“İŞÇİ KESİMİNİN YAŞADIĞI YERE YAPILMALI”
Varan, kent lokantalarının daha çok işçi kesiminin yaşadığı bölgelerde kurulması ve dar gelirli insanlara hitap etmesi gerektiğini ifade etti. 
Hasan Ali Yücel Meydanı’nda yapılacak kent lokantasının amacına uygun olmayacağını vurgulayan Varan, şunları kaydetti:
“Açılması planlanan kent lokantalarının amacına uygun konumlarda yapılması tüm şehrimizce daha uygun görülecektir. Büyükşehir Belediyesinin, Süleymanpaşa’nın sosyal hayatına darbe vuracak bu karardan vazgeçmesini bekliyoruz. Bu konuda Süleymanpaşa Belediye Başkanı’nı, Süleymanpaşa’da siyaset yapan kişileri ve tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi