30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında, Keşan Belediyesi organizasyonuyla hem Keşan’da hem de mücavir alanlar olan Erikli ve Yayla sahillerinde coşkulu etkinlikler gerçekleştirildi.

CUMHURİYET MEYDANINDA KONSER

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Gökhan Hasar Orkestrası’nın muhteşem konseri taçlandırdı. Orkestra, enerjik ve coşkulu performansıyla Zafer Bayramı’nı daha da unutulmaz kılarak, Keşanlıları müziğin ritminde buluşturdu. Konser boyunca vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik ederken, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiledi.

Trakyagazetesi Keşan’da 30 Ağustos Coşkusu2

Gecenin sonunda Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Meriç, Gökhan Hasar Orkestrası’na ve sahnede yer alan sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim
etti.

Keşan'da yol çalışmaları Keşan'da yol çalışmaları

ERİKLİ VE YAYLA SAHİLLERİ

Erikli ve Yayla sahillerinde ise Zafer Bayramı coşkusu, kortej yürüyüşleriyle yaşandı. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen kortejlerde, vatandaşlarımız ellerinde Türk bayraklarıyla sahil boyunca yürüdü. Coşkulu kalabalık, marşlar söyleyerek, 30 Ağustos’un gururunu hep birlikte paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi