Belediyenin yaz mesaisi yoğun geçiyor Belediyenin yaz mesaisi yoğun geçiyor

Lüleburgaz Belediyesi tüm ekipleriyle birlikte çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Kentte bir yandan rutin belediyecilik hizmetleri hızlı bir şekilde sürdürülürken diğer yandan altyapı ve yollarda yatırım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu doğrultuda belediye kent genelinde altyapıdan yol ve kaldırıma kadar çok sayıda alanda sürücü ve yaya güvenliği için önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRECEK”
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gerenli Fen İşleri Müdür Vekili Mehmet İbrikçi ile Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Çiğdem Aslı İlhan’dan bilgi aldı. 
Başkan Gerenli, Rumeli Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktaları hızlı bir şekilde onardıklarını belirterek, “Çalışmadan dolayı bir süre zemin oturmasını bekleyeceğimiz yolumuzu önümüzdeki yıl kapsamlı bir şekilde yenileyeceğiz. Altyapı ve yol yenileme çalışmalarımız kentimiz genelinde tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

BİR YANDA KAZI BİR YANDA YOL!
Rumeli Caddesi’nde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri kanalizasyon hattı yapımı gerçekleştirirken eş zamanlı olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde asfalt serimi gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmasından dolayı bir süre zemin oturmasının bekleneceği Rumeli Caddesi önümüzdeki yıl kavşak çalışmalarıyla birlikte baştan sonra yenilenecek.

Kaynak: Haber Merkezi