Çerkezköy’de İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol'un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda,  Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin tanıtımı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ekseninde öğretmen eğitimleri ve Velivizyon Projesi başta olmak üzere okul/kurumların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve belirlenen diğer gündem maddeleri görüşüldü. İl Millî Eğitim Müdürü Yeniyol'un başkanlık ettiği toplantıya Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı, şube müdürleri ve okul/kurum müdürleri katıldı.

KAPAKLI

Yeni yüzüyle göz doldurdu Yeni yüzüyle göz doldurdu

Kapaklı ilçesinde düzenlenen ve yine 
İl Milli Eğitim Müdürü Yeniyol'un katılımıyla yapılan toplantıda da Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin tanıtımı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ekseninde öğretmen eğitimleri ve Velivizyon Projesi başta olmak üzere okul/kurumların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve belirlenen diğer gündem maddeleri görüşüldü. 
Yeniyol'un başkanlık ettiği toplantıya Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı, şube müdürleri ve okul/kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi