Çorluspor 1947 ilk galibiyetini aldı: 2-0 Çorluspor 1947 ilk galibiyetini aldı: 2-0

Yeni sezonda başarı hedefleyen Marmaraereğlisi Belediyespor daha şampiyonluk yaşadığı teknik adam Gökmen Aysel ile yardımcı antrenörlük için sözleşme imzaladı.
Konu ile ilgili Marmaraereğlisi Belediyespor’dan yapılan açıklamada; ‘‘Süper Amatör Lig’de birlikte şampiyonluk yaşadığımız hocamız Gökmen Aysel ile önümüzdeki sezon için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Her iki tarafa hayırlı olsun.’’ ifadeleri kullanıldı.  

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESPOR’DAN İMZA ŞOV
Marmaraereğlisi Belediyespor transfer çalışmalarında daha önce yapmaya başlamıştı. Yeni sezon öncesi hamlelerini bir bir yapan mavi beyazlı ekip yeni transferleri için imza töreni düzenlemişti. En dikkat çeken imza ise forvet oyuncusu Fatih Gönoğlu olmuştu.

BAŞKAN BOZKURTER DESTEK VERİYOR
Geçtiğimiz haftada düzenlenen imza töreninde konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter;‘‘Yeni transferlerimiz Burak Şengül, Fatih Günoğlu, Kadir Tütünen ve Eray Dalgın ile Marmaraereğlisi Belediyespor kulübümüzü hak ettiği yerlere çıkaracak ve ilçemizin değerini en iyi şekilde temsil etmesine katkı sağlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “Zeki, Çevik ve Ahlaklı” sporcu nesli yetiştirebilmek, Türk sporuna ve Marmaraereğlisi’ne daha iyi hizmet verebilmek için, ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz.’’ ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar