AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı hummalı bir şekilde çalışarak, ilçe kongresini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 
Eylül ayında İlçe Başkanlığı görevine getirilen Nusret Mandacı, son hazırlıkları tamamlayarak 19 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımı ile ilçe kongresini gerçekleştirecek. 

Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi açılıyor Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi açılıyor

400 DELEGE OY KULLANACAK 
Geçtiğimiz günlerde delege seçimlerini tamamlayan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresi’nde 400 delegenin oy kullanması bekleniyor. Geniş katılımlı bir kongre yapacaklarını belirten İlçe Başkanı Nusret Mandacı, tüm vatandaşları kongreye davet etti. 

“GENÇ, DİNAMIK, ÇALIŞKAN BİR YÖNETİM KURULU OLUŞTURDUK”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Nusret Mandacı; ‘’Genel merkezimizin görevi tevdi etmesinin ardından yönetim kurulu çalışmalarımıza başladık. Partimize bugüne kadar emek vermiş tüm il başkanları, ilçe başkanlarımızı ve milletvekillerimizi gezerek kendilerini hem kongremize davet ettim, hem de yönetim kurulunu oluşturma aşamasında istişarelerde bulunduk. Bu nokta Süleymanpaşa ilçemize yakışır, genç, dinamik, çalışkan, kentimizin sorunlarıyla dertlenen yeni yüzler ile halkımızın karşısına çıkacağız’’ dedi.  

Kongreye Teknoloji ve Sanayi Bakanı Kacır’ın da katılacağını belirten Mandacı, ‘’ 4. Olağan Kongremiz birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek. Tüm partililerimizi, halkımızı kongremize bekliyoruz. Kongremize Teknoloji ve Sanayi Bakanımız Mehmet Fatih Kacır beyefendi katılacak ve şehrimize yakışır bir kongre gerçekleştirerek sahalara ineceğiz ve halkımızla beraber olacağız’’ dedi. 

“HALKIN ÇIKARLARINI GÖZETEN BİR MUHALEFET YAPACAĞIZ”

kanı Nusret Mandacı, ‘’Bizim amacımız şehrimizin en iyi hizmeti alması, bu anlamda muhalefet ederken birileri gibi her şeye istemezük demeyeceğiz. Şehrimizin çıkarları, vatandaşlarımızın çıkarları bizim için her şeyin önünde gelir. Sürekli sahada vatandaşlarımız ile iç içe olacağız. Hem ben hem yönetim kurulu üyelerim asla vatandaşlarımızla bağını koparmayacak. Sahada gerçekleştireceğimiz muhalefet anlayışını da bu odak doğrultusunda planlayacağız’’ değerlendirmesinde bulundu. 

“PARTİMİZİN YENİLENME SÜRECİNİ FIRSATA ÇEVİRDİLER”

Kongre süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunan Mandacı, ‘’ Yerel seçimlerde istemediğimiz bir sonuç aldık. Bununla ilgili tüm çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sandığa her zaman saygımız var, halkımızın vermiş olduğu mesajı net olarak almış durumdayız ve politikalarımızı buna göre belirliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki seçimden hemen sonra partimizin yenilenme sürecini fırsat bilerek, meydanı boş bulduklarını düşünerek her türlü iddiayı ortaya atanların söyledikleri her söze bir cevabımız var. Bunu da kongreden sonra yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Abdullah Yalçın