Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Yeniyol, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Yeniyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla'dan Süleymanpaşa ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Akabinde Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Uluslararası Şehit Münir Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okul müdürleri Yunus Oruç ile Rıdvan Dinç'ten eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Yeniyol, okulun bölümlerini gezerek eğitim öğretime hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ’da yerel siyaset hareketleniyor Tekirdağ’da yerel siyaset hareketleniyor

İl Milli Eğitim Müdürü Yeniyol'a ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı eşlik etti.

Trakyagazetesi Milli Eğitim Müdürü Yeniyol Hızlı Başladı2

OKUL İNŞAATINI İNCELEDİ

Süleymanpaşa İlçesinde 24 derslikli İlkokul/Ortaokul inşaatına başlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yeniyol, Gündoğdu Mahallesi’nde yapımına başlanan okul  inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile yetkililerden bilgi aldı.

Abdülaziz Yeniyol, Atatürk İlkokulu ile 57. Alay Anadolu Lisesini ziyaret ederek eğitim öğretime hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Okul Müdürü Tülay Özcan ve Nilüfer Yüksel'den bilgi aldı. Yeniyol'a ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı eşlik etti.

Trakyagazetesi Milli Eğitim Müdürü Yeniyol Hızlı Başladı3

Kaynak: Haber Merkezi