DSİ Spor Kulübü yüzme sporcuları ile buluştu DSİ Spor Kulübü yüzme sporcuları ile buluştu

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve Başkan Yardımıcısı Emin Neşeli, Tekirdağ ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürdü.
Başkan Karamehmetoğlu ve Yardımıcısı Neşeli, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Saray ilçesinde bulunan kulüplerin, tesislerin durumu konuşulurken, amatör sporu daha ileri taşımak için fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a Milli Takım forması takdim edildi.
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan nazik ziyaretleri dolayısıyla Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve Başkan Yardımıcısı Emin Neşeli’ye teşekkür ederek; ‘‘Gençlerimizi spora teşvik etmeye ve Amatör spora katkı sağlamaya devam edeceğiz. Eksik olan durumları tespit edip çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Birlikte güzel çalışmalar yürüterek Türk sporunu daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz.’’ dedi.

BAŞKANLARI ZİYARET ETMİŞTİ
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu daha önce de Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek ilçelerde bulunan kulüplerin ve tesislerin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştu.

Kaynak: İlkay Danacılar