Okul kantinlerinde denetim Okul kantinlerinde denetim

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de katıldı.
Kahvaltıda muhtarlar, temsil ettikleri mahallelerin sorunlarını ve beklentilerini dile getirme fırsatı buldu. 
Nallar, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, yaz ayları boyunca Süleymanpaşa’nın yol sorunlarına öncelik verdiklerini belirterek, “Yaz boyunca yol çalışmalarımızı sürdürdük ve büyük ölçüde tamamladık. Şimdi sırada hem merkez hem de kırsal mahallelerimizin ihtiyaçları var. Şehrimizin her köşesindeki eksikleri tespit ederek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Siz değerli muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu vesileyle Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

VALİ SOYTÜRK VE BAŞKAN YÜCEER’DEN İŞBİRLİĞİ VURGUSU
Vali Recep Soytürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de toplantıda söz alarak, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olan muhtarlarla daha sıkı bir işbirliği içinde olmanın, şehrin gelişimi ve vatandaşların refahı için büyük önem taşıdığını belirttiler.
Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa katılım gösteren tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Nallar, etkinliğin karşılıklı fikir alışverişi açısından verimli geçtiğini ifade etti.
Nallar; bu tür buluşmaların mahallelerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretilmesi açısından önemine dikkat çekerek, “Şehrimizin ihtiyaçlarını, mahallelerimizin sorunlarını konuştuk. Muhtarlarımızla sürekli iş birliği içinde çalışarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi