Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0 Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0

Gelecek sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Muratlı Belediyespor teknik direktör Zeki Demirkıran ile anlaşmaya vardı. 
Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Muratlı Belediyespor Yönetimi, ilk hamle olarak antrenör değişikliğine gitti. Bordo beyazlılar deneyimli teknik adam Zeki Demirkıran ile sözleşme imzaladı.

Zeki Demirkıran kimdir?
1967 Malkara doğumlu olan Zeki Demirkıran, lisanslı futbola 1981-1982 sezonunda 14 yaşındayken, Tekirdağ Tekelspor’da başladı. Bir sezon Beşiktaş genç takımında da futbol oynadı. Daha sonra Tekirdağ Yılmazspor’da forma giyen Demirkıran, sırasıyla Edirnespor, Karabükspor, Bandırmaspor , Malkaraspor takımlarında top koşturdu.
Malkaraspor’un birçok branşta faaliyet göstermesine öncülük etti. 2005 yılında futbola ara verdikten sonra Bandırma’ya yerleşti. Futboldan kopamayan Zeki Demirkıran, dört yıllık aranın ardından UEFA B Diploması’na sahip olarak; 2008-2009 sezonunun 2. yarısında Tekirdağspor Teknik Direktörü olarak futbola geri döndü.
MURATLI BELEDİYESPOR’U ŞAMPİYON YAPMIŞTI
Tekirdağ 1. Amatör Ligi’nde mücadele ederken Muratlı Belediyespor’un başına getirilen deneyimli hoca Zeki Demirkıran, takımı 2011-2012 futbol sezonunda şampiyon yaparak Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne taşımıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar