Nallar, belediyenin seçimden bu yana yaptığı hizmetleri anlatmak amacıyla basın mensuplarına yönelik gezi programı düzenledi. 
Kumbağ’da belediyenin peyzaj çalışmalarını yaptığı parkta gazetecilere açıklamalarda bulunan Nallar, SGK İl Müdürlüğüne giderek, belediyenin kuruma olan borçlarını ödeyemeyecekleri noktada olduklarını söylediğini aktardı. 
Belediye kaynaklarıyla maaş öderlerse hizmet yapamayacaklarını, hizmet yaparlarsa maaş ödeyemeyecekleri durumda olduklarını anlatan Nallar, bu sorunu aşmak için çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 


Süleymanpaşa Belediyesinin SGK’ye olan borçlarına karşılık kuruma bazı imarlı alanları sunduklarını anlatan Nallar, şunları kaydetti:
“Belediye ait kent merkezinde birkaç noktadaki tapulu yerlerimizin sunumunu SGK’ye yaptık. Bunlar verimli tarım arazileri değil. 188 köy tarlamız satılmış, bunlar onlar değil. Şehir merkezinde kalan imarlı alanlar. Bunları sunduk, 8’ini kabul etmişler. Bu hafta fiyat tespitleri yapılacak. Sanırım borcun karşılanmasına yetecek. SGK’ye borç yükümüz kalktığı zaman, ayda 7 milyon lira civarında devlete ödediğimiz faizden kurtulmuş olacağız. Vergi Dairesi ile de yeni bir anlaşma yapıp onu da hafifleteceğiz. Zaten 10 milyon lirası gitti. Yerlerimiz var. Kamunun yerini kamuya teslim ederek borçlarımızdan kurtulacağız.”

“Altı Üstü Komedi" Tekirdağ’da “Altı Üstü Komedi" Tekirdağ’da

“ABLAM BİZE GÜZELLİK YAP”
Volkan Nallar, belediyenin çok önemli gelir kaynaklarına sahip olmadığının altını çizdi. 
Kumbağ’daki dükkanların 300-1500 lira arasında değişen bedellerle kiraya verildiğini, denize sıfır çay bahçelerinin de yine bu rakamlara kiralandığını belirten Nallar, belediyenin kullandığı hizmet binalarının da kiralık olduğunu dile getirdi.  
En kısa zamanda belediyeye ek hizmet binası yapılması gerektiğini vurgulayan Nallar, şunları ifade etti:
“Eski otogar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine aitti. Hizmet binası karşılığında Süleymanpaşa Belediyesine verilmişti.  Oradaki binayı restore edip, hizmet alanı yaratmak istiyoruz. Candan Hanım’a sesleniyorum. Ablam bize bir güzellik yap. Sağ olsun Mecliste Süleymanpaşa için projelerini anlatıyor. Uzun yıllar siyasi tartışmalar nedeniyle Süleymanpaşa gerekli hizmeti alamadı. İnşallah bu alana güzel bir ek hizmet binası yaparız.”
Nallar, belediyenin asfaltlama çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: Gökmen Yüce