Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerinde 2024-2025 eğitim-öğretim dönemine başlayan Sınav Koleji, Kurucu Emrah Yalçıntaş'ın Süleymanpaşa Sınav Koleji'nde gazetecilerle bir araya geldiği basın toplantısıyla yeni dönemi resmen açtı. Yalçıntaş, yaptığı basın açıklamasında eğitimin zorlu ve ciddi bir iş olduğunu belirterek, "Eğitim ve öğretim disiplin, saygı, emek, şefkat, özveri ve sabır ister. Her zaman gülmek ister, ağlayan bir çocuğumuzu gördüğümüzde ise hemen onu güldürmek isteriz. Eğitimde merhamet, sevgi ve vicdan olmazsa olmazdır" dedi.

Vali Soytürk’ten taziye ziyareti Vali Soytürk’ten taziye ziyareti

Yalçıntaş, basın mensuplarına yaptığı konuşmada, ailesinin 25 yılı aşkın süredir eğitim sektöründe hizmet verdiğini ve bu deneyimi Sınav Koleji ile Süleymanpaşa'ya taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca, Sınav Koleji'nin sunduğu olanakları şu şekilde sıraladı:

“Disiplinli ve tecrübeli öğretmen kadrosu
Kurumsal ve köklü okul sistemi, 40 yıllık sınav hazırlık tecrübesiyle Türkiye genelinde yapılan denemeler, Bire bir dersler ve bireysel rehberlik çalışmaları, Sosyal ve spor kulüpleri,
Amerika çift diploma programı, Yurtdışında anlaşmalı 180'in üzerinde üniversite, İngiltere ve Amerika'da yaz dönemi dil eğitimi, 12 kişilik sınıflar, Güçlü rehberlik çalışmaları, Evde öğrencinin ders çalışmasını destekleyici dijital eğitim sistemi MYEXAMY”
Toplantının sonunda, okullarında lisanslı sporculara, akademik başarısı ve İngilizce seviyesi yüksek öğrencilere %100'e varan eğitim teşvikleri sağladıklarını vurgulayan Yalçıntaş, daha fazla öğrenciye ulaşmak istediklerini belirtti.
Basın toplantısına Kurucu Temsilcisi Hüseyin Nas, Rehberlik Bölüm Başkanı Hüma Can Avcı ve Okul Müdürü Nermin Özen de katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi