Tekirdağ NKÜ projeleri fuarda anlatıldı Tekirdağ NKÜ projeleri fuarda anlatıldı

6. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu yıl 10’uncusu düzenlenen Streetball Turnuvası, 30 Ağustos Cuma günü 80 takımın katılımıyla başladı. Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar ile Minik Erkekler ve Minik Kızlar olmak üzere 10 kategoride gerçekleştirilen Streetball Turnuvası’na toplam 80 takım katıldı.

Turnuva 3 gün sürerken; kategorilerinde dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş tarafından takdim edildi. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvada, Minik Erkekler kategorisinde Rising Stars 1’inci, Dynamic Tigers 2’nci oldu. Küçük Kızlar kategorisinde Fireball 1’inci Dilek Emlak Kapaklı 2’nci olurken; Küçük Erkekler kategorisinde Tune Squat 1’inci, Gelişim Tayfa 2’nci oldu. Yıldız Kızlar kategorisinin 1’incisi Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü, 2’ncisi ise Trix takımı oldu. Yıldız Erkekler 1’incisi Adam 3’lü, 2’ncisi ise Çorlu Streetball olurken; Genç Erkekler kategorisi 1’incisi Biraz Hırs, 2’ncisi ise Kara Melek takımı oldu. Turnuvada Büyük Erkekler kategorisinde Rota 1’inci, Hadi takımı ise 2’nci olurken; 3 Sayı yarışmasının kazananı ise Alper Sinay Çelik oldu.
Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş tarafından takdim edildi. Turnuvada görev alan hakemler Seçkin Özsoy, Bilge Emir Uzun, Mehmet Özaltındiş, Ahmet Taylan Öztürk, Şaban Akgün ve Seyhan Topaloğlu ile turnuva koordinatörü Hakan Çiftçi’ye de Cengiz Memiş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Haber Merkezi