Tekirdağ’da Yaz Kuran Kursu Futbol Turnuvası tamamlandı. Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü finalde Ergene İlçe Müftülüğünü mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvada Çorlu Diyanet Gençlik takımı da üçüncü olarak derece almayı başardı.

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an kursları kapsamındaki halı saha turnuvası, Süleymanpaşa İlçe Müftülüğünün şampiyonluğuyla sona erdi. İl genelinde 12 takım, finallere kalabilmek için kıyasıya bir mücadele verdi.

Süleymanpaşa ilçesini temsil eden Soğukkuyu Camii ve Karacakılavuz Mahallesi Camii takımları, il elemelerinde başarılı performanslar sergiledi. Karacakılavuz takımı, grup aşamasında turnuvaya veda etmek zorunda kalırken, Soğukkuyu Camii öğrencileri ise büyük bir başarıya imza attı. Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerini geçerek finale yükselen Soğukkuyu Camii öğrencileri, finalde Ergene’yi mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök takdim etti.

Tekirdağ 1. Amatör’de 4. hafta oynanacak Tekirdağ 1. Amatör’de 4. hafta oynanacak

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğünün bu başarısı, gençlerin sporla iç içe bir yaz geçirmelerine katkı sağlarken, ilçeyi bu organizasyonda temsil etmeyi bildiler.

Şampiyon olan takımdan yapılan açıklamada; ‘‘Bu büyük başarıda desteklerini esirgemeyen Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın, Soğukkuyu Camii İmam Hatibi Adem Yaryıkan ve gençlik koordinatörü Emrah Titiz’e teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, teknik kadro ve lojistik desteğiyle turnuvada ilçemizi yalnız bırakmayan tüm ekibe minnettarız.’’ ifadeleri kullanıldı.

Trakyagazetesi Yeniyol Hayrabolu’da Okulları Gezdi2-1

Kaynak: İlkay Danacılar