Ekiplerin kumru hassasiyeti Ekiplerin kumru hassasiyeti

2022 yılında geniş tur ağı ve güler yüzlü personeli ile hem Tekirdağlıların hem de tüm Trakya’ya hizmet veren Süleymanpaşa Travel, turizm sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan firma sahibi Hasancan Topcu, ‘’Güzel bir sezonu geride bıraktık, şimdi ise okullarımız ve kış turizmi olan yerlere turlarımız başlayacak. Hem Tekirdağlı hem de Trakya’daki tüm müşterilerimize kaliteli hizmet verme gayreti içerisindeyiz’’ dedi. 

SOSYAL MANADA ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Topcu, ‘’1991 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet veriyoruz, 2022 yılında da Süleymanpaşa Travel olarak Tekirdağlıların ve tüm Trakya’nın hizmetindeyiz. Yoğun bir şekilde kaliteli hizmet vermek için gayret ediyoruz. Bunu yaparken de şehrimize değer katmaya çalışıyoruz. Örnek vermek gerekirse, Tekirdağ İdman Yurdu Spor Kulübümüze gençlerimize destek olmak adına sponsor olduk. Bu ve bunun gibi sosyal anlamda da şehrimizde var olmaya çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

DEVLET OKULLARINA UYGUN FİYATLARA KÜLTÜREL GEZİLER YAPIYORUZ
Amaçlarının her zaman kaliteli hizmet etmek olduğunun altını çizen firma sahibi Hasancan Topcu, “Amacımız sadece para kazanmak değil, verdiğimiz hizmeti en doğru, en kaliteli şekilde vermek istiyoruz. Hem Tekirdağlıların hem de tüm Trakya genelindeki müşterilerimizin uygun fiyata kültürel geziler yapmasını sağlıyoruz. Okullarda da bu şekilde çalışmalarımız var, tekliflerimizi veriyoruz ve öğrencilerimize hizmet sunuyoruz. Özellikle devlet okullarımıza fiyatlarımızı daha uygun tutmaya çalışıyoruz. Çünkü istiyoruz ki kaliteden ödün vermediğimiz bu hizmetten herkes faydalansın istiyoruz’’ dedi. 

Güzel bir yaz sezonunu geride bıraktıklarını belirten Süleymanpaşa Travel Hasancan Topcu, kış sezonuna en iyi şekilde hazırlandıklarını ve Tekirdağlıların ve tüm Trakya’nın hizmetinde olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Abdullah Yalçın