Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Tekirdağ Adliyesi’nde düzenlenen programa Vali Recep Soytürk’ün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Alper Karaaslan, Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, hakimler, savcılar ve Tekirdağ Adliyesi personeli katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vali Soytürk, “İnşallah gittiğiniz yerde güzel anılar biriktirirsiniz. Devlete bugüne kadar çok önemli hizmetler yaptınız, adalet dağıttınız. Yine adaleti en iyi şekilde tecelli ettireceğinize eminiz. Yeni yeleriniz hepinize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmasının ardından Vali Soytürk, İzmir Adliyesine atanan  Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’e, Bölge Adliye Mahkemesine tayin olan Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin’e, Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanlığına atanan 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever ile diğer hakim ve savcılara Tekirdağ’da vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi