A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

KARACAKILAVUZ İYİ BAŞLADI
A Grubu’nda Eriklice Zeytinspor, Çerkezmüsellim Spor Kulübü, Marmaraereğlisi Belediyespor, Karacakılavuzspor, Kazanderespor, Tekirdağ Gençlikgücüspor, Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Değirmenaltıspor yer alıyor.
A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı Karacakılavuzspor, ilk haftada puan alamayan Tekirdağ Değirmenaltıspor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaşacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan Eriklice Zeytinspor ise ilk maçında 3 puan alan Marmaraereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda oynanacak maç saat 14.00’te start alacak.
3 puanı bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor ile ilk maçını kaybeden Tekirdağ Gençlikcücüspor 13 Kasım Sahası’nda saat 17.00’de kozlarını paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız iki takımın mücadelesinde Çerkezmüsellim Spor Kulübü Hayrabolu Sahası’nda saat 15.30’da Kazanderespor’u ağırlayacak.

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 2. Hafta Fikstürü
Eriklice Zeytinspor - Marmaraereğlisi Belediyespor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü - Kazanderespor
Tekirdağ Değirmenaltıspor - Karacakılavuzspor
Tekirdağ Gençlikgücüspor - Tekirdağ İdman Yurduspor

ERGENE DERBİSİ OYNANACAK
B Grubu’nda ise şu takımlar yer alıyor: Tekirdağ Adaletspor, Hürriyet Yıldızspor, Ferhandalıspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergenespor, Ergene Misinlispor, Ergenegücü Ulaşspor, Sağlıkspor.

B Grubu’nda 2. hafta mücadelesinde 3 puanlı Ergenespor bir başka 3 puanlı ekip olan Ferhadanlıspor’u ağırlayacak. Mücadele Ulaş Sahası’nda saat 13.00’te başlayacak. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan Ergenegücü Ulaşspor ise Ergene derbisinde, Ergene Misinlispor ile karşılaşacak. Müsaabaka Ulaş Sahası’nda saat 16.00’da start alacak.
Grubun bir diğer 3 puanlı ekibi Ergene Gençlerbirliğispor ile Hürrriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ergene Gençlerbirliğispor 3-0 hükmen galip sayılacak.
Grubun son maçında ise puansız iki ekibin mücadelesinde Sağlıkspor ile Tekirdağ Adaletspor 3 puan mücadelesinde Ergene Sahası’nda karşılaşacak. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak.

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 2. Hafta Fikstürü
Ergenegücü Ulaşspor - Ergene Misinlispor
Sağlıkspor - Tekirdağ Adaletspor
Ergenespor - Ferhandanlıspor
Hürriyet Yıldızspor - Ergene Gençlerbirliğispor

Süper Amatör’de ilk maçlar tamamlandı Süper Amatör’de ilk maçlar tamamlandı

GÜNGÖRMEZ İYİ BAŞLADI
C Grubu’nda ise yer alan takımlar; Vakıflar Güvenspor, Ergene Kırkgözspor, Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Küçük Yoncalıspor, Güngörmezspor, Kızılpınar Uzayspor oldu.

C Grubu müsabakasında 2. haftada 3 puanlı Güngörmezspor ile bir başka 3 puanlı ekip olan Vakıflar Güvenspor kozlarını paylaşacak. Müsabaka Saray Şehir Stadı’nda saat 14.00’te start alacak.
Bir diğer maçta 3 puanlı Küçük Yoncalıspor, puansız olan Kapaklı Kartalspor ile saat 11.00’de Kapaklı Sahası’nda karşılaşacak.
Grupta 3 puanlı bir başka ekip olan Taşkıranlar Samsungücüspor ise puanı olmayan Kızılpınar Uzayspor’a konuk olacak. Mücadele saat 13.00’te Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanacak.
Grubun son maçında ise puansız iki takımın mücadelesinde Ergene Kırkgözspor ile Karaağaçspor kozlarını Ergene Sahası’nda 15.30’da paylaşacak. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 2. Hafta Fikstürü
Kızılpınar Uzayspor - Taşkıranlar Samsungücüspor
Güngörmezspor - Vakıflar Güvenspor 
Kapaklı Kartalspor - Küçük Yoncalıspor
Ergene Kırkgözspor - Karaağaçspor

Kaynak: İlkay Danacılar