KARACAKILAVUZ KAÇTI DEĞİRMENALTI KOVALADI
A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı Karacakılavuzspor, ilk haftada puan alamayan Tekirdağ Değirmenaltıspor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. Mücadelede Karacakılavuzspor 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Karacakılavuzspor bu sonuçla 4 puanla 3. sırada yer alırken, Tekirdağ Değirmenaltıspor 1 puanla 6. sırada yer aldı.    
 Bir diğer 3 puanlı ekip olan Eriklice Zeytinspor ise kendisi gibi ilk maçında 3 puan alan Marmaraereğlisi Belediyespor’u konuk etti. Şarköy Sahası’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Marmaraereğlisi Belediyespor 3-0 kazanmayı başardı. Marmaraereğlisi bu galibiyetle 6 puanla 2. sırada yer alırken, Eriklice Zeytinspor 3 puanla 5. sırada kaldı.  
Grupta 3 puanı bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor ile ilk maçını kaybeden Tekirdağ Gençlikcücüspor 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tekirdağ İdman Yurduspor maçı ikinci yarıda penaltıdan attığı golle 1-0 kazanarak 6 puana ulaştı ve liderliğe yükseldi. Tekirdağ Gençlikgücüspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız iki takımın mücadelesinde Çerkezmüsellim Spor Kulübü, Hayrabolu Sahası’nda Kazanderespor’u ağırladı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü maçı 3-1 galip tamamladı ve 3 puanla 4. sırada yer aldı. Kazanderespor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.  

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 2. Hafta Sonuçları
Eriklice Zeytinspor 0-3 Marmaraereğlisi Belediyespor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü 3-1 Kazanderespor
Tekirdağ Değirmenaltıspor 2-2 Karacakılavuzspor
Tekirdağ Gençlikgücüspor 0-1 Tekirdağ İdman Yurduspor

BAL’da 2. hafta geride kaldı BAL’da 2. hafta geride kaldı

ERGENESPOR LİDERLİĞİ ALDI 
B Grubu’nda 2. hafta mücadelesinde 3 puanlı Ergenespor bir başka 3 puanlı ekip olan Ferhadanlıspor’u ağırladı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Ergenespor 3-0 kazandı ve 6 puanla liderliğe yükseldi. Ferhadanlıspor ise 3 puanla 4. sırada yer aldı. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan Ergenegücü Ulaşspor ise Ergene derbisinde, puansız olan Ergene Misinlispor ile karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan maçı Ergenegücü Ulaşspor 1-0 kazandı ve 6 puanla 2. basamakta yer aldı. Ergene Misinlispor ise puansız olarak 7. basamakta kaldı. 
Grubun bir diğer 3 puanlı ekibi Ergene Gençlerbirliğispor ile puansız Hürrriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ergene Gençlerbirliğispor 3-0 hükmen galip sayıldı. Ergene Gençlerbirliğispor 6 puanla 3. sırada yer alırken, Hürrriyet Yıldızspor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grubun son maçında ise puansız iki ekibin mücadelesinde Sağlıkspor ile Tekirdağ Adaletspor 3 puan mücadelesinde Ergene Sahası’nda karşılaştı. Müsabakayı Sağlıkspor 4-1 kazanmayı başardı ve 3 puanla 5. basamakta yer aldı. Tekirdağ Adaletspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 2. Hafta Sonuçları
Ergenegücü Ulaşspor 1-0 Ergene Misinlispor
Sağlıkspor 4-1 Tekirdağ Adaletspor
Ergenespor 3-0 Ferhandanlıspor
Hürriyet Yıldızspor 0-3 Ergene Gençlerbirliğispor

TAŞKIRANLAR ÇOK RAHAT
C Grubu müsabakasında 2. haftada 3 puanlı Güngörmezspor ile bir başka 3 puanlı ekip olan Vakıflar Güvenspor kozlarını paylaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Güngörmezspor 1-0 kazandı ve 6 puanla 2. sırada yer aldı. Vakıflar Güvenspor ise 3 puanla 3. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta 3 puanlı Küçük Yoncalıspor, puansız olan Kapaklı Kartalspor ile Kapaklı Sahası’nda karşılaştı. Kapaklı Kartalspor mücadeleyi 4-0 kazandı ve 3 puanla 4. sıraya yerleşti. Küçük Yoncalıspor ise 3 puanla 5. basamakta kaldı. 
Grupta 3 puanlı bir başka ekip olan Taşkıranlar Samsungücüspor ise puanı olmayan Kızılpınar Uzayspor’a konuk oldu. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan maçı Taşkıranlar Samsungücüspor 5-0 kazandı ve 6 puanla zirveye yerleşti. Kızılpınar Uzayspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız iki takımın mücadelesinde Ergene Kırkgözspor ile Karaağaçspor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Maçı Ergene Kırkgözspor 2-0 galip tamamladı ve 3 puanla 6. sırada yer aldı. Karaağaçspor ise puansız olarak 7. basamakta yer aldı. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 2. Hafta Sonuçları
Kızılpınar Uzayspor 0-5 Taşkıranlar Samsungücüspor
Güngörmezspor 1-0 Vakıflar Güvenspor 
Kapaklı Kartalspor 4-0 Küçük Yoncalıspor
Ergene Kırkgözspor 2-0 Karaağaçspor

F099A24F 688E 44D5 Bfe2 40A3A68999883Cb81386 F8Ce 46Bd 83E7 38B739152388

Kaynak: İlkay Danacılar