BAL’da 2. hafta geride kaldı BAL’da 2. hafta geride kaldı

A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

MARMARAEREĞLİSİ İYİ BAŞLADI
A Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanlı lider Tekirdağ İdman Yurduspor, puansız olarak 7. sırada yer alan Kazanderespor ile karşılaşacak. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da 12.30’da başlayacak.
Bir diğer 6 puanlı ekip olan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde 3 puanla 4. sırada bulunan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü konuk edecek. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te start alacak.
Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Karacakılavuzspor ise 3 puanla 5. sırada yer alan Erliklice Zeytinspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 15.00’te Karacakılavuz Sahası’nda oynanacak.
Grubun son maçında ise 1 puanla 6. sırada yer alan Tekirdağ Değirmenaltıspor ile puansız olarak 8. basamakta yer alan Tekirdağ Gençlikgücüspor 13 Kasım Sahası’nda saat 17.00’de kozlarını paylaşacak.  

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 3. Hafta Fikstürü
Kazanderespor - Tekirdağ İdman Yurduspor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Karacakılavuzspor - Eriklice Zeytinspor
Tekirdağ Değirmenaltıspor - Tekirdağ Gençlikgücüspor

ERGENESPOR HÜKMEN KAZANACAK
B Grubu’nda 3. hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Ergenespor Hürrriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ergenespor 3-0 hükmen galip sayılacak.
Bir diğer 6 puanlı ekip olan Ergenegücü Ulaşspor ise 3 puanla 4. sırada yer alan Ferhadanlıspor ile karşılaşacak. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.30’da start alacak.
Grubun bir diğer 6 puanlı ekibi 3. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor ile puansız olarak 6. basamakta yer alan Tekirdağ Adaletspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacak. Müsabaka saat 16.30’da başlayacak.
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. sırada bulunan Sağlıkspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Misinlispor karşılaşacak. Maç saat 14.00’te Ulaş Sahası’nda oynanacak. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 3. Hafta Fikstürü
Tekirdağ Adaletspor - Ergene Gençlerbirliğispor
Ergene Misinlispor - Sağlıkspor
Ferhandanlıspor - Ergenegücü Ulaşspor 
Ergenespor - Hürriyet Yıldızspor

C GRUBU’NDA LİDERLİK MAÇI
C Grubu müsabakasında 3. haftada 6 puanlı lider Taşkıranlar Samsungücüspor zirve kapışmasında 6 puanla 2. basamakta bulunan Güngörmezspor’u konuk edecek. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’te start alacak. 
Bir diğer maçta 3 puanlı 3. sıradaki Vakıflar Güvenspor, puanı olmayan 7. basamaktaki Karaağaçspor ile Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak.  
Grupta 3 puanlı iki ekibin mücadelesinde 4. sıradaki Kapaklı Kartalspor ile 6. sıradaki Ergene Kırkgözspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaşacak. Müsabaka saat 15.30’da start alacak.
Grubun son maçında ise 3 puanlı 5. sıradaki Küçük Yoncalıspor, puansız olarak 8. basamakta yer alan Kızılpınar Uzayspor Saray Şehir Stadı’nda saat 15.00’te karşılaşacak. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 3. Hafta Fikstürü
Vakıflar Güvenspor - Karaağaçspor
Taşkıranlar Samsungücüspor - Güngörmezspor
Küçük Yoncalıspor - Kızılpınar Uzayspor
Kapaklı Kartalspor - Ergene Kırkgözspor

Kaynak: İlkay Danacılar