MARMARAEREĞLİSİ İYİ BAŞLADI
A Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanlı lider Tekirdağ İdman Yurduspor, puansız olarak 7. sırada yer alan Kazanderespor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Tekirdağ İdman Yurduspor 2-0 kazanmayı başardı. Tekirdağ İdman Yurduspor bu sonuçla 9 puanla zirvede yer alırken, Kazanderespor puansız olarak 8. sırada kaldı. 
Bir diğer 6 puanlı ekip olan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde 3 puanla 4. sırada bulunan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü konuk etti. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Marmaraereğlisi Belediyespor 5-0 kazandı ve 9 puanla 2. sırada yer aldı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü ise bu yenilgi ile 3 puanla 6. basamakta yer aldı. 
Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Karacakılavuzspor ise 3 puanla 5. sırada yer alan Erliklice Zeytinspor’u ağırladı. Karacakılavuz Sahası’nda oynanan müsabakayı Karacakılavuzspor 6-0 kazandı ve seyircisi önünde gövde gösterisi yaptı. Karacakılavuzspor 7 puanla 3. basamaktaki yerini korurken, Eriklice Zeytinspor 3 puanla 5. sırada kaldı.
Grubun son maçında ise 1 puanla 6. sırada yer alan Tekirdağ Değirmenaltıspor ile puansız olarak 8. basamakta yer alan Tekirdağ Gençlikgücüspor 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tekirdağ Gençlikgücüspor ilk yarıda attığı gollerle 3-0 galip gelmeyi başardı. Tekirdağ Gençlikgücüspor 3 puanla 4. sıraya yükselirken, Tekirdağ Değirmenaltıspor 1 puanla 7. sıraay geriledi.     

Tekirdağ U14 Ligi’nde 5. hafta tamamlandı Tekirdağ U14 Ligi’nde 5. hafta tamamlandı

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 3. Hafta Sonuçları
Kazanderespor 0-2 Tekirdağ İdman Yurduspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 5-0 Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Karacakılavuzspor 6-0 Eriklice Zeytinspor
Tekirdağ Değirmenaltıspor 0-3 Tekirdağ Gençlikgücüspor

ERGENESPOR HÜKMEN GALİP GELDİ
B Grubu’nda 3. hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Ergenespor, Hürrriyet Yıldızspor ile karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ergenespor 3-0 hükmen galip sayıldı ve 9 puanla liderliğini sürdürdü. Hürriyet Yıldızspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Bir diğer 6 puanlı ekip olan 2. sıradaki Ergenegücü Ulaşspor ise 3 puanla 4. sırada yer alan Ferhadanlıspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Ergenegücü Ulaşspor 3-0 galip tamamladı. Ergenegücü Ulaşspor 9 puanla 2. sıradaki yerini korurken, Ferhadanlıspor 3 puanla 5. basamakta yer aldı.   
Grubun bir diğer 6 puanlı ekibi 3. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 6. basamakta yer alan Tekirdağ Adaletspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Müsabakayı Ergene Gençlerbirliğispor 4-2 kazanmayı başardı. Ergene Gençlerbirliğispor bu sonuçla 9 puanla 3. sırada yer alırken, Tekirdağ Adaletspor puansız olarak 6. sırada kaldı.     
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. sırada bulunan Sağlıkspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Misinlispor karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan maçı Sağlıkspor 3-0 kazandı ve 6 puanla 4. sırada yer aldı. Ergene Misinlispor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.  

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 3. Hafta Sonuçları
Tekirdağ Adaletspor 2-4 Ergene Gençlerbirliğispor
Ergene Misinlispor 0-3 Sağlıkspor
Ferhandanlıspor 0-3 Ergenegücü Ulaşspor 
Ergenespor 3-0 Hürriyet Yıldızspor

C GRUBU’NDA LİDER TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ
C Grubu müsabakasında 3. haftada 6 puanlı lider Taşkıranlar Samsungücüspor, zirve kapışmasında 6 puanla 2. basamakta bulunan Güngörmezspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Taşkıranlar Samsungücüspor 2-1 kazandı ve 9 puanla zirveyi kaptı. Güngörmezspor ise 6 puanla 3. sıraya geriledi.  
Bir diğer maçta 3 puanlı 3. sıradaki Vakıflar Güvenspor, puanı olmayan 7. basamaktaki Karaağaçspor ile Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda karşılaştı. Mücadeleyi Karaağaçspor 1-0 kazanarak sürpriz bir sonuca imza attı. Karaağaçspor bu galibiyetle 3 puanla 6. sıraya yerleşirken, Vakıflar Güvenspor 3 puanla 5. basamakta yer aldı.   
Grupta 3 puanlı iki ekibin mücadelesinde 4. sıradaki Kapaklı Kartalspor ile 6. sıradaki Ergene Kırkgözspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Kapaklı Kartalspor 6-0 kazanarak 6 puanla 2. sıraya yükseldi. Ergene Kırkgözspor ise 3 puanla 7. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise 3 puanlı 5. sıradaki Küçük Yoncalıspor, puansız olarak 8. basamakta yer alan Kızılpınar Uzayspor ile Saray Şehir Stadı’nda karşılaştı. Küçük Yoncalıspor maçı 3-1 galip tamamladı ve 6 puanla 4. sıraya yükseldi. Kızılpınar Uzayspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 3. Hafta Sonuçları
Vakıflar Güvenspor 0-1 Karaağaçspor
Taşkıranlar Samsungücüspor 2-1 Güngörmezspor
Küçük Yoncalıspor 3-1 Kızılpınar Uzayspor
Kapaklı Kartalspor 6-0 Ergene Kırkgözspor

Kaynak: İlkay Danacılar