A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

A GRUBU’NDA ZİRVE KAPIŞMASI
A Grubu’nda 4. hafta maçında 9 puanlı lider Marmaraereğlisi Belediyespor, bir diğer 9 puanlı 2. sıradaki ekip olan Tekirdağ İdman Yurduspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.00’te paylaşacak. 
Bir diğer maçta 7 puanlı ekip olan 3. sıradaki Karacakılavuzspor ise deplasmanda 3 puanla 6. sırada bulunan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’ne konuk olacak. Hayrabolu Sahası’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te start alacak.
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ Gençlikgücüspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Kazanderesspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 14.00’te Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda oynanacak.
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. sırada yer alan Eriklice Zeytinspor ile 1 puanla 7. sırada bulunan Tekirdağ Değirmenaltıspor Şarköy Sahası’nda saat 14.00’te kozlarını paylaşacak.  

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 4. Hafta Fikstürü
Eriklice Zeytinspor - Tekirdağ Değirmenaltıspor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü - Karacakılavuzspor
Tekirdağ İdman Yurduspor - Marmaraereğlisi Belediyespor
Tekirdağ Gençlikgücüspor - Kazanderespor

ERGENE DERBİSİ LİDERİ BELİRLEYECEK
B Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 9 puanlı lider Ergenespor ile aynı puanlı ekip olan 2. sıradaki Ergenegücü Ulaşspor derbide kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 15.30’da Ulaş Sahası’nda start alacak.
Bir diğer 9 puanlı ekip olan Ergene Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Misinlispor ile karşılaşacak. Müsabaka Ulaş Sahası’nda saat 12.30’da başlayacak.
Grubun 6 puanlı ekibi 4. sıradaki Sağlıkspor ile 3 puanla 5. sırada bulunan Ferhadanlıspor ise Ergene Sahası’nda saat 15.30’da karşılaşacak.
Tekirdağ Adaletspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacak. Müsabaka saat 16.30’da başlayacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ Adaletspor ile Hürriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Tekirdağ Adaletspor hükmen galip gelecek.

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 4. Hafta Fikstürü
Ergenegücü Ulaşspor - Ergenespor
Sağlıkspor - Ferhandanlıspor
Ergene Gençlerbirliğispor - Ergene Misinlispor
Hürriyet Yıldızspor - Tekirdağ Adaletspor

Trakya bölge karması seçmeleri yapıldı Trakya bölge karması seçmeleri yapıldı

C GRUBU’NDA GÜNGÖRMEZ İÇİN ZOR MAÇ
C Grubu müsabakasında 4. haftada 9 puanlı lider Taşkıranlar Samsungücüspor, 3 puanla 6. basamakta yer alan Karaağaçspor’a konuk olacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 16.00’da oynanacak. 
Bir diğer maçta 6 puanlı 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor, puansız olarak 8. basamakta yer alan Kızılpınar Uzayspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 14.00’te Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda başlayacak.
Grupta 6 puanlı iki ekibin mücadelesinde 3. sıradaki Güngörmezspor ile 4. sıradaki Küçük Yoncalıspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak. Müsabaka saat 14.00’te start alacak.
Grubun son maçında ise 3 puanlı 5. sıradaki Vakıflar Güvenspor, yine 3 puanla 7. basamakta yer alan Ergene Kırkgözspor ile Ergene Sahası’nda saat 12.30’da karşılaşacak. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 4. Hafta Fikstürü
Kızılpınar Uzayspor - Kapaklı Kartalspor
Güngörmezspor - Küçük Yoncalıspor
Karaağaçspor - Taşkıranlar Samsungücüspor
Ergene Kırkgözspor - Vakıflar Güvenspor

Kaynak: İlkay Danacılar