Akçeşmespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü Akçeşmespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

2024-2025 Futbol sezonununda, “Tekirdağ 1. Amatör Kümeye” iddialı bir şekilde girmek adına kadrosuna takviye yapmaya başladı. Tekirdağ Gençlikgücüspor 6 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

İLK TRANSFER KALEYE
İlk olarak kaleci transferini açıklayan Tekirdağ Gençlikgücüspor, son olarak BAL Ligi’nde Bakırköyspor forması giyen Abdullah Can Yıldırım ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede; ‘‘1999 doğumlu BAL Ligi tecrübesi bulunan tecrübeli kaleci Abdullah Can Yıldırım ile anlaşmaya vardık. Abdullah Can Yıldırım, sırası ile Bakırköyspor, Muratlı Belediyespor, Sağlamtaşspor ve son olarak BAL Ligi’nde Bakırköyspor formaları giymiştir. Aynı zamanda Futsal liginde şampiyon olan Şişli SK forması da giymektedir. Kalecimize hoşgeldiniz diyor, yeni ligde başarılar diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı. 

KAPTAN YUVADA KALDI
Tekirdağ Gençlikgücüspor daha sonra takım kaptanı Bilal Ercan Arıcan ile anlaştı. Takımın tecrübeli oyuncusu ile yeniden anlaşan ekip yaptığı bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağ ilinin tecrübeli ayaklarından Bilal Ercan Arıcan şampiyonluk için yuvada kaldı. Kariyerinde Hayraboluspor, Tekirdağspor, Ayşekadın Gençlerbirliği, Edirnespor, Malkaraspor, Muratlıspor, Kaş Kınıkspor, Sağlamtaşspor, Ergenegücü Ulaşspor gibi bir çok kulüpte futbol oynayan deneyimli oyuncu Tekirdağ Gençlik Gücünün başarısı için ter dökecek. 
Futbolcumuza tekrardan hoşgeldin der, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.’’ denildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
Savunmaya da takviye yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor tecrübeli oyuncu Esat Sezer ile sözleşme imzaladı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Kariyerinde sırası ile Aydoğdu Adalet, Tekirdağspor, Edirnespor, Malkaraspor, Ergene Belediyespor, Muratlıspor, Aşağısevindiklispor, Çorlu Gençlerbirliği, Sağlamtaşspor gibi sayısız takımda oynayan tecrübeli stoper Esat Sezer ile anlaşmaya vardık. Oyuncumuza hoş geldin der, takımımızdaki kariyerinde başarılar dileriz.’’ ifadeleri kullanıldı.

HÜSEYİN CAN İLE YENİDEN 
Orta saha transferi için iç transferde Hüseyin Can Kuzucu ile anlaşmaya varan Tekirdağ Gençlikgücüspor yaptığı açıklamada: ‘‘Uzun yıllar Malkaraspor forması giyen ve Tekirdağ Gençlikgücüspor’un ikinci şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan, jeneriklik golleri ile tanınan Hüseyin Can Kuzucu yeniden Tekirdağ Gençlikgücüspor’da.’’ denildi.

GENÇ KANAT OYUNCULARI İLE ANLAŞILDI
Kanat oyuncusu takviyesi yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor genç oyuncular Ahmet Melih Namalır ve Furkan Aydın sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Kariyerine Güzelbahçe Belediyespor’da başlayan genç yetenek; sırası ile İzmir gençlik spor, Karabağlar İzmirspor ve Malkaraspor formalarını giymiştir. Ahmet Melih Namalır Artık Tekirdağ Gençlikgücüspor için ter dökecektir. 2005 doğumlu Genç oyuncumuza başarılar diler, şampiyonluk yolunda bol şans dileriz. Bir diğer genç oyuncu olan Furkan Aydın ile de anlaşmaya varılmıştır. Sırası ile Marmara Ereğlisi, Batı Marmaraspor, Kazanderespor ve Ereğlispor formaları giyen genç kanat oyuncusu yeniden Tekirdağ Gençlikgücüspor’da. Oyuncumuza tekrardan hoşgeldin der, kariyerinde başarılar dileriz.’’ denildi.

Kaynak: İlkay Danacılar