36 takımın mücadele ettiği Tekirdağ U14 Ligi, A,B,C ve D grubu olmak üzere dört gruptan oluşuyor.

A GRUBU’NDA ASLAN YILDIZ ÇOK FARKLI
Tekirdağ U14 Ligi A Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanla zirvede yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 13.00’te oynanacak. 
Bir diğer maçta 6 puanla 2. sırada yer alan Tekirdağ Gücüspor ile 3 puanla 5. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 13 Kasım Sahası’nda saat 14.30’da kozlarını paylaşacak.
Grupta 4 puanla 4. sırada yer alan Şarköy Yıldızspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Kumbağspor karşılaşacak. Şarköy Sahası’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak. 
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor, son sırada yer alan Karadeniz Gençlikspor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 11.30’da start alacak.  
Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Fenerspor 3. haftayı BAY geçecek  

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu 3. Hafta Programı
Tekirdağ Gücüspor - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Tekirdağ İdman Yurduspor - Karadeniz Gençlikspor 
Aslan Yıldızspor - Marmaraereğlisi Belediyespor 
Şarköy Yıldızspor - Kumbağspor 
Çorlu Fenerspor - BAY

Tekirdağ Gençlik Gücü üç takviye daha yaptı Tekirdağ Gençlik Gücü üç takviye daha yaptı

B GRUBU’NDA AKÇEŞMESPOR BAY GEÇİYOR
Tekirdağ U14 Ligi B Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanla zirvede yer alan 100. Yılspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor 13 Kasım Sahası’nda saat 17.45’te kozlarını paylaşacak.
Bir diğer maçta ise 6 puanla 3. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor Karadeniz 1Nolu Saha’da 3 puanla 5. sırada yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile karşılaşacak. Mücadele saat 14.30’da oynanacak.
Grupta 3 puanla 4. basamakta bulunan Çorluspor 1947 ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Hayrabolu Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka Hayrabolu Sahası’nda saat 14.00’te başlayacak.
Grubun son maçında puansız olarak 9. sırada yer alan Kazanderespor takımı yine puansız olarak 6. sırada yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’te start alacak.
Grupta 6 puanla 2. sırada yer alan Akçeşmespor 3. haftayı BAY geçecek.      

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu 3. Hafta Programı
100. Yılspor - Büyük Çınarlıspor
Hayrabolu Belediyespor - Çorluspor 1947
Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Kazanderespor - Çorlu İdman Ocağıspor
Akçeşmespor- BAY
 
C GRUBU’NDA ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ  
Tekirdağ U14 Ligi C Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanlı lider Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile 3 puanla 4. sırada yer alan Çerkezgücüspor karşılaşacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 17.30’da oynanacak.
Bir diğer maçta ise 6 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 3 puanla 3. basamaktaki Ergene Velimeşespor kozlarını Ergene Sahası’nda saat 13.00’te paylaşacak. 
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan ve ilk haftayı BAY geçen Ergene Velimeşespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Çataklıspor karşılaşacak. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda başlayacak maç saat 13.00’te oynanacak.  
Gruptan çekilen Ergenegücü Ulaşspor ise Ergenespor maçına çıkmayacak. Ergenespor müsabakadan hükmen galip ayrılacak.
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. sırada yer alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile 3 puanla 6. sırada yer alan Sağlıkspor karşılaşacak. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.  
Grupta puansız olarak 8. sırada yer alan Çataklıspor ise 3. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu 3. Hafta Programı
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - Çerkezgücüspor
Ergene Velimeşespor - Çorlu Belediye Futbol Kulübü 
Ergenegücü Ulaşspor - Ergenespor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Sağlıkspor
Çataklıspor- BAY

D GRUBU’NDA KAPAKLI DERBİSİ OYNANACAK
Tekirdağ U14 Ligi D Grubu’nda 3. haftada 4 puanla 2. sırada yer alan Fevzipaşaspor ile puansız olarak 9. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak. 
Bir diğer müsabakada 4 puanla 3. sırada bulunan Saray İstiklalspor ile 1 puanla 7. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor Saray Şehir Stadı’nda 16.00’da karşılaşacak.
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Kapaklı Sitespor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor karşılaşacak. Müsabaka Saray Şehir Stadı’nda saat 17.30’da oynanacak.      
Yine grubun son maçında ise Kapaklı derbisinde 3 puanla 5. sırada yer alan Kapaklı Kartalspor ile Kapaklıspor, Kapaklı Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 12.00’de başlayacak.
Grupta 4 puanla zirvede yer alan Saray Belediyespor 3. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu 3. Hafta Programı
Tekirdağ Marmaraspor - Kapaklı Sitespor
Kızılpınar Uzayspor - Fevzipaşaspor
Kapaklıspor - Kapaklı Kartalspor
Büyük Yoncalıspor - Saray İstiklalspor
Saray Belediyespor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar