NKÜ’lü sporcu dünya şampiyonasında yarışacak NKÜ’lü sporcu dünya şampiyonasında yarışacak

36 takımın mücadele ettiği Tekirdağ U14 Ligi, A,B,C ve D grubu olmak üzere dört gruptan oluşuyor.

A GRUBU’NDA LİDER BAY GEÇİYOR
Tekirdağ U14 Ligi A Grubu’nda 4. hafta maçında 7 puanla 2. sırada yer alan Şarköy Yıldızspor ile 3 puanla 7. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaşacak. Mücadele Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 15.00’te oynanacak. 
Bir diğer maçta 6 puanla 3. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ile 4 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 12.00’de kozlarını paylaşacak.
Grupta 4 puanla 5. sırada yer alan Çorlu Fenerspor ile puansız olarak 9. sırada yer alan Karadeniz Gençlikspor karşılaşacak. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak maç saat 14.30’da başlayacak. 
Grubun son maçında ise 3 puanla 6. sırada yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor, puansız olarak 8. sırada yer alan Kumbağspor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak.  
Grupta 7 puanla zirvede yer alan Tekirdağ Gücüspor 4. haftayı BAY geçecek.  

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu 4. Hafta Programı
Karadeniz Gençlikspor - Çorlu Fenerspor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - Aslan Yıldızspor
Kumbağspor - Tekirdağ İdman Yurduspor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Şarköy Yıldızspor 
Tekirdağ Gücüspor - BAY

B GRUBU’NDA 100. YIL BAY GEÇİYOR
Tekirdağ U14 Ligi B Grubu’nda 4. hafta maçında 9 puanla 2. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile puansız olarak 9. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor Karadeniz 1Nolu Saha’da saat 13.00’te kozlarını paylaşacak.
Bir diğer maçta ise 6 puanla 3. sırada yer alan Akçeşmespor, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda 6 puanla 4. sırada yer alan Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da oynanacak.
Grupta 3 puanla 5. basamakta bulunan Çorlu İdman Ocağıspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Hayrabolu Belediyespor ile karşılaşacaktı. Hayrabolu Belediyespor maça çıkmayınca  Çorlu İdman Ocağıspor maçı 3-0 hükmen kazanacak. 
Grubun son maçında puansız olarak 7. sırada yer alan Kazanderespor takımı, 3 puanla 6. sırada yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile Hayrabolu Sahası’nda karşılaşacaktı. Kazanderespor maça çıkmayınca Çerkezmüsellim Spor Kulübü maçtan 3-0 hükmen galip ayrılacak. 
Grupta 9 puanla zirvede yer alan 100. Yılspor 4. haftayı BAY geçecek.      

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu 4. Hafta Programı
Çorluspor 1947 - Akçeşmespor
Büyük Çınarlıspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Çorlu İdman Ocağıspor - Hayrabolu Belediyespor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü - Kazanderespor
100. Yılspor - BAY
 
C GRUBU’NDA ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ  
Tekirdağ U14 Ligi C Grubu’nda 4. hafta maçında 9 puanlı lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile puansız olarak 8. sırada yer alan Çataklıspor karşılaşacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 15.00’te oynanacak.
Bir diğer maçta ise 6 puanla 2. sırada yer alan Çerkezköy 1923 Spor ile 3 puanla 6. basamaktaki Ergenespor kozlarını Ulaş Sahası’nda saat 12.30’da paylaşacak. 
Grupta 6 puanla 3. sırada yer alan Çerkezgücüspor ile puansız olarak 9. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşacaktı. Ergenegücü Ulaşspor ligden çekildiği için Çerkezgücüspor 3-0 hükmen galip gelecek.
Grupta 3 puanla 5. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ise 3 puanla 7. sırada yer alan Sağlıkspor ile kozlarını paylaşacak. Ergene Sahası’nda oynanacak maç saat 16.30’da start alacak.  
Grupta 6 puanla 4. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise 4. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu 4. Hafta Programı
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Çataklıspor
Çerkezgücüspor - Ergenegücü Ulaşspor
Sağlıkspor - Ergene Velimeşespor
Ergenespor - Çerkezköy 1923 Spor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü- BAY

D GRUBU’NDA KAPAKLI DERBİSİ OYNANACAK
Tekirdağ U14 Ligi D Grubu’nda 4. haftada 7 puanla zirvede yer alan Fevzipaşaspor ile 4 puanla 4. sırada yer alan Saray Belediyespor kozlarını Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak. 
Bir diğer müsabakada 7 puanla 2. sırada bulunan Saray İstiklalspor ile puansız olarak 9. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor Saray Şehir Stadı’nda 15.00’te karşılaşacak.
Grupta 6 puanla 3. sırada yer alan Kapaklı Sitespor ile 3 puanla 6. sırada yer alan Kapaklıspor, Kapaklı derbisinde karşılaşacak. Müsabaka Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’te oynanacak.      
Yine grubun son maçında ise 4 puanla 5. sırada yer alan Kapaklı Kartalspor ile 1 puanla 7. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor, Kapaklı Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 12.00’de başlayacak.
Grupta puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor 4. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu 4. Hafta Programı
Fevzipaşaspor - Saray Belediyespor
Kapaklı Sitespor - Kapaklıspor
Saray İstiklalspor - Kızılpınar Uzayspor
Kapaklı Kartalspor - Büyük Yoncalıspor
Tekirdağ Marmaraspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar