2024-2025 sezonunda toplam 36 takımın mücadele edeceği Tekirdağ U14 Ligi, A,B,C ve D grubu olmak üzere dört gruptan oluşuyor.

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu’nda ilk hafta maçında Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 7-1 kazandı ve gruba iyi bir başlangıç yaptı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3 puanla lider olurken, Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 9. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta Şarköy Yıldızspor ile Çorlu Fenerspor Şarköy Sahası’nda kozlarını paylaştı. Müsabaka büyük çekişmeye sahne olurken 3-3 beraberlikle sona erdi. Şarköy Yıldızspor 1 puanla 5. sıraya yerleşirken, Çorlu Fenerspor 1 puanla 4. sırada yer aldı.
Grupta Tekirdağ Gücüspor, 13 Kasım Sahası’nda Kumbağspor’u ağırladı. Müsabakayı Tekirdağ Gücüspor 3-1 kazandı ve 3 puanla 3. basamakta yer aldı. Kumbağspor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise Aslan Yıldızspor, Karadeniz Gençlikspor ile karşılaşacaktı. Karadeniz 1Nolu Saha’da oynanması gereken mücadele Karadeniz Gençlikspor maça çıkmayınca Aslan Yıldızspor 3-0 hükmen kazanmayı başardı. Aslan Yıldızspor 3 puanla 2. sırada yer alırken, Karadeniz Gençlikspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.  
Grupta Tekirdağ İdman Yurduspor ise ilk haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu 1. Hafta Sonuçları
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 7-1 Marmaraereğlisi Belediyespor
Şarköy Yıldızspor 3-3 Çorlu Fenerspor
Tekirdağ Gücüspor 3-1 Kumbağspor
Aslan Yıldızspor 3-0 Karadeniz Gençlikspor
Tekirdağ İdman Yurduspor - BAY

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu’nda ilk hafta maçında Büyük Çınarlıspor ile Çerkezmüsellim Spor Kulübü Karadeniz 1Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Müsabakayı Çerkezmüsellim Spor Kulübü 2-0’dan geri gelerek 6-2 kazanmayı başardı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü 3 puanla zirveye yerleşirken, Büyük Çınarlıspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.  
Bir diğer maçta Kazanderespor ile Akçeşmespor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Mücadeleyi Akçeşmespor 4-0 kazandı. Akçeşmespor bu sonuçla 3 puanla 2. sırada yer alırken, Kazanderespor puansız olarak 9. sırada yer aldı.
Grupta 100. Yılspor ise Çorlu İdman Ocağıspor ile kozlarını ilk hafta maçında Karadeniz 1Nolu Saha’da paylaştı. 100. Yılspor maçı 3-1 galip tamamlarken 3 puanla 4. sırada yer aldı. Çorlu İdman Ocağıspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.
Grubun son maçında Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile Çorluspor 1947 karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan maçı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 5-1 kazandı ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Çorluspor 1947 ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Grupta Hayrabolu Belediyespor ise ilk haftayı BAY geçti.      

Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0 Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu 1. Hafta Sonuçları
Büyük Çınarlıspor 2-6 Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Kazanderespor 0-4 Akçeşmespor
100. Yılspor 3-1 Çorlu İdman Ocağıspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 5-1 Çorluspor 1947
Hayrabolu Belediyespor - BAY
 
Tekirdağ U14 Ligi C Grubu’nda ilk maçta Çerkezgücüspor ile Ergenespor karşılaştı. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan maçı 3-0 kazanarak 3 puanla 3. sırada yer aldı. Ergenespor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta ise Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Çataklıspor’u konuk etti. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 galip tamamlamasını bildi. Bu sonuçla Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3 puanla 4. sırada yer alırken, Çataklıspor puansız olarak 6. sırada yer aldı. 
Grupta Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile Sağlıkspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Mücadeleyi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 6-0 kazandı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 3 puanla zirveye yerleşirken, Sağlıkspor puansız olarak 9 sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise Ergenegücü Ulaşspor ile Çorlu Belediye Futbol Kulübü karşılaşacaktı. Ulaş Sahası’nda oynanması gereken müsabakayı Ergenegücü Ulaşspor maça çıkmayınca Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3-0 hükmen kazandı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3 puanla 2. sıraya yerleşirken, Ergenegücü Ulaşspor 0 puanla 7. sırada yer aldı.
Grupta Ergene Velimeşespor ise ilk haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu 1. Hafta Sonuçları
Çerkezgücüspor 3-0 Ergenespor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 Çataklıspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 6-0 Sağlıkspor
Ergenegücü Ulaşspor 0-3 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Ergene Velimeşespor - BAY

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu’nda ilk haftada Kapaklı Sitespor derbide Kapaklı Kartalspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı Kapaklı Sitespor 3-0 kazandı. Kapaklı Sitespor bu sonuçla 3 puanla 2. sırada yer aldı. Kapaklı Kartalspor ise puansız olarak 9. sırada yer aldı.
Bir diğer müsabakada Büyük Yoncalıspor ile Saray Belediyespor karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabaka müthiş bir çekişmeye sahne oldu ve maç 4-4 eşitlikle sona erdi. Saray Belediyespor 1 puanla 3. sırada yer alırken, Büyük Yoncalıspor 1 puanla 4. sırada yer aldı.
Grupta Tekirdağ Marmaraspor ile Saray İstiklalspor Saray Şehir Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi Saray İstiklalspor 3-0 kazandı ve 3 puanla zirveye yerleşti. Tekirdağ Marmaraspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grubun son maçında ise Kapaklıspor ile Fevzipaşaspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi. Kapaklıspor 1 puanla 5. sırada yer alırken, Fevzipaşaspor 1 puanla 6. sırada yer aldı.   
Grupta Kızılpınar Uzayspor ise ilk haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu 1. Hafta Sonuçları
Kapaklı Sitespor 3-0 Kapaklı Kartalspor
Büyük Yoncalıspor 4-4 Saray Belediyespor
Tekirdağ Marmaraspor 0-3 Saray İstiklalspor
Kapaklıspor 2-2 Fevzipaşaspor
Kızılpınar Uzayspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar