Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı

14-19 Ekim 2024 tarihleri arasında dünya çapında gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye’de de Türkiye Ulusal Ajansı uhdesinde yürütülüyor. 
#ErasmusDays;Erasmus+ tecrübelerini aktarmak ve projelerini geniş kitlelere tanıtmak adına yararlanıcılara fırsat tanıyan, Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programla ilişkili projelerin görünürlüğünü artıran, ilgili projelerin çıktılarını yaygınlaştıran ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla düzenlendi.
Açılış konuşması İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol tarafından yapılan etkinlikte İl Millî Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon Sunumunun akabinde Mesleki Eğitim Sunumları Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından; Okul Eğitimi Sunumu ise Necati Perihan Kervancı Ortaokulu, Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Gazi Ömerbey Anadolu Lisesi tarafından yapıldı. 
Etkinliğe Abdülaziz Yeniyol, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fahri Kırmızı ile Önder Atik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Personeli ile proje uygulayıcısı okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi