DEVA Partisi İl Başkanı Ozan Varan ile YRP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Rıza Özen, genel siyasetteki gelişmeleri yakından izleyerek, buna göre yeni politik tutumlar geliştiriyor. 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bir görüşme gerçekleştirmişti. 
Görüşmenin ardından Babacan, “DEVA ile Gelecek Partisi arasında birleşme olacak mı?” sorusuna, “Şu anda bir görüşme trafiği var. Bu görüşme trafiğinin amacı iki parti arasında bir birleşme olup olmayacağı. Görüşme süreci devam ettiği için bir fikir ortaya koymayı doğru bulmuyoruz. Bu sürece olumlu bakıyoruz.” yanıtını vermişti. 

Kadınlar Sıla ve Narin için haykırdı Kadınlar Sıla ve Narin için haykırdı

YRP yetkilileri ise kulislere yansıyan bilgilere göre, kendilerine birleşme yönünde bir teklif gelirse, “öncü parti” olma şartını masaya sunacaklarını dile getirmişlerdi. 
Ülke siyasetinde bunlar yaşanırken, bir süre önce YRP Tekirdağ İl Başkanı olması beklenirken sürpriz bir kararla bu göreve getirilmeyen Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Rıza Özen ve DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ozan Varan, çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. 
Özen ve Varan, tepede yeni bir gelişme olması durumunda yapılması gereken çalışmalar ile Tekirdağ’ın güncel sorunlarını ele aldı. 
Özen’e bazı partilerin transfer teklifinde de bulunduğu, kendisinin bu konuyu düşüneceği edinilen bilgiler arasında.

Kaynak: Haber Merkezi