“Keşfedecek çok şey var” teması altında gerçekleştirilen kitap festivali organizasyonunda binlerce kitap, okuyucusu ile buluşuyor. Dünya klasiklerinden Türk edebiyatının unutulmaz klasiklerine, kişisel gelişimden çocuk-genç kitaplarına, sözlüklerden İngilizce romanlara kadar bir çok kategori stantta kitapseverlerin karşısına çıkıyor.

Trakyagazetesi Tekirdağ’ın Kültür Seviyesini Arttıracak Organizasyon2
Birbirinden güzel ve kaliteli kitapların yer aldığı stantlar uygun fiyatlarla günde yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Tekirdağ’ın kültür seviyesini arttıracak olan organizasyonda her bütçeye uygun kitaplar bulunuyor. Ünlü yabancı yazarlar Dostoyevski, Tolstoy, Stefan Zweig, Jules Verne, Anton Çehov, Virginia Woolf, Emile Zola, Balzac, Turgenyev, unutulmaz Türk yazarlar Sabahattin Ali, Sevim Ak, Ahmet Ümit, Orhan Pamuk, Ömer Seyfettin, Halit Ziya Uşaklıgil, Şemsettin Sami’nin kitaplarına kolayca ulaşabileceğiniz kitap festivali ile sonbaharın tadını çıkaracaksınız. Ayrıca stantlarda yer alanminik kırtasiye ürünleri de  çocukların ilgisini çekecek.
Yaklaşık 1 ay sürecek olan kitap festivali kapsamında 19 Ekim tarihinde saat 14.00’te Jeolog ve Bilim İnsanı  Prof. Dr. Celal Şengörür Tekira AVM’de düzenlenecek olan imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluşarak kitaplarını imzalayacak ve fotoğraflar çektirecek.

Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı

Trakyagazetesi Tekirdağ’ın Kültür Seviyesini Arttıracak Organizasyon3

Kaynak: Özge Ebecek